Tiácskácska kérdése:
Kaposvári virág fürdő ?
Figyelt kérdés
hol találom meg az árakat ? mert akárhol keresem mindig hülyeségeket ad ki . :(2012. máj. 28. 11:46
1/4 anonim válasza:
[link] Mi is idekészülünk menni!:)
2/4 anonim válasza:
Sziasztok! Jó ez a fürdő, voltatok már ott? Mi két kislánnyal keresünk valami strandos, medencés helyet, és néztem ennek a virág fürdőnek a honlapját és elég szimpatikus. Milyen a gyerekmedence, meg úgy általában az egész fürdő? Budapestiek vagyunk, remélem szállást is találunk (mert pl a Velencei tónál már nem találunk sehol a mi időszakunkra)
3/4 anonim válasza:
Kaposvári vagyok. Mi nem nagyon járunk ide, túl sok az ismerős ... A weboldalán megtalálod az árakat.
Sok a fiatal/tini, szülő nélkül is. Nagyon sokan szoktak lenni.
Az előző hozzászólónak inkápp a Kehida fürdőt ajánlom, szállásal, kirándoló lehetőségekkel a környéken, jó éttermek.
4/4 anonim válasza:
Sziasztok! Én is Kaposvár város utcáit koptatom =) A virágfürdő, bár nem versenyezhet a "nagymenő aquaparkokkal", de egy szép karbantartott kulturált hely. Most legújabban pedig épült egy belső fedett része is, ahol télen is tudunk pancsolni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!