VOLT fesztiválra tudna esetleg valaki hotelt ajánlani, ahol még van szabad hely, és megfizethető árban van?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Elsősorban Soproniak segítségét kérném. VOLT fesztiválra készülünk, csak sajnos kicsit megcsúsztunk a szállás foglalással, így megfizethető áron nem találtunk szállást. Tudnátok esetleg valami hotelt ajánlani Sopronban ahol még van szabad szállás?
2012. máj. 26. 13:21
1/5 anonim válasza:
Tavaly kiadták a mi koleszunkat VOLTosoknak...nem tudom hogy idén is így lesz e, de egy telefonhívást megér.
0699523126
Ferenczy János u. 60
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom :) Igazából egy apartman is tökéletes lenne, de nem 140 ezerér 4 főre 4 éjszakára... Ahol tavaly voltunk 67 ez a pakk, de sajnos foglalt.
2012. máj. 26. 13:29
3/5 anonim válasza:
Sopron környékén elég jó a tömegközlekedés, úgyhogy ha Sopronban nem találtok, nem gáz kicsivel távolabb keresni. Persze ez esetben hajnalig zúzni kell vagy jó pènzért taxizni.
4/5 anonim válasza:
Fertőrákoson,Sopronkőhidán, Balfon vannak jókis panziók elfogadható áron :) és tényleg jó a tömegközlekedés, hétköznapokon félóránként mennek buszok ezekre a településekre, de van hogy gyakrabban is, este ha jól tudom a feél 12 es az utolsó busz, és reggel az első busz 5 óra körül megy :))
5/5 anonim válasza:
a taxi viszont nagyon drága.. 2500 ft körül van sopronon kívül. utolsó voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!