Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » EZ mennyibe kerülne?

EZ mennyibe kerülne?

Figyelt kérdés

Tehát Balatonakalira terveztem, eddig csak én, hogy másik 3 barátommal lemegyünk, 3 napra ( 2 éj), kempingezni, 2 sátorban.

és hogy ez mennyibe kerül kb fejenként, 4 felé szétdobva?

#Balaton #kemping ár
2012. máj. 24. 20:48
 1/6 tetro ***** válasza:
ha stoppal mentek, valahol a susnyásban állítotok sátrat és visztek kaját, akkor egy fillérbe se
2012. máj. 24. 21:30
 2/6 A kérdező kommentje:

nagyon nagy poén volt -.-

ha tudnál olvasni ott van hogy kempingezni...!

és természetesen kocsival megyünk

2012. máj. 25. 06:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Keressél rá a kempingre a neten, ott megtalálod az árakat. Ez alapján össze fogod tudni adni. Figyelj oda, hogy általában a sátor árában nincs benne a személy és az autó, valamint idegenforgalmi adót kell fizetni. Az utiköltség attól függ, honnan mentek. Útvonaltervező segítségével ki tudjátok számolni hány km (mivel vissza is jöttök, ezért kétszer kell számolni). Azt tudjátok, hogy kb. mennyit fogyaszt az autó 100km-en. Kiszámoljátok hány liter üzemanyagra van szükség és beszorozzátok az aktuális árral. Ha visztek vagy boltban vásároltok kaját, akkor nem kell olyan sok pénz rá, viszont, ha a strandon szeretnétek enni vagy étteremben, akkor úgy számoljatok. + a buli, kirándulás, hajókázás - amilyen programot szeretnétek. És egy kis költőpénz. Részletek nélkül ennél többet nem tudok segíteni.
2012. máj. 25. 11:46
 4/6 A kérdező kommentje:

utolsónak köszön a választ! :)

[link]

én ezt az oldalt találtam, szerintem egy 60nm2-es elég lenne 2 sátornak meg a kocsinak, a kaját, piát boltban előre megvennénk, és kecskemétről mennénk :)

2012. máj. 25. 14:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Kecskemét-Balatonakali 230 km, vissza ugyan ennyi. Így kb. 10-12e Ft az üzemanyag oda-vissza + az autópálya matrica, ami 3e Ft (ez a 10 napos, kisebb nincs). Ránéztem a honlapra, amit írtál, de azon 2010-es árak vannak fent. Itt találod a friss árakat:

[link]

Az ár úgy fog összeállni: sátor+autó ehhez jön 4fő-ször a személy és 4fő-ször az ifa, ez 1 éjszakára vonatkozik. Ezt felszorzod a 2 éjszakával. Ekkor megkapod a teljes szállásköltséget. Ehhez hozzáadod az utiköltséget és az utópályát, majd az egészet elosztod 4 felé.

2012. máj. 25. 20:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2012. máj. 26. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!