Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest mely utcáit sorolnáto...

Budapest mely utcáit sorolnátok a legszebbek közé?

Figyelt kérdés
Írhattok bőven és bárhol lehet. Köszönöm.
2012. máj. 24. 19:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azt nem értem, hogy mit nem tudsz azon felfogni, hogy azért látogatják azokat a bizonyos utcákat a turisták, mert az által tudják megismerni Budapest legszebbik oldalát. Nem azért látogatják, mert valaki kitalálta, hogy annak turistahelynek kell lennie, hanem azért mert azok a legszebbek. Azért említettem pl a Király utca és Dob utca KÖRNYÉKÉT, mert vannak arrafelé kis utcák, amelyeket most minek soroljak föl? Fél óra alatt be lehet járni, és eldönteni mi tetszik neked. És arrafelé turisták sincsenek, nem is értem miről beszélsz. Ajánlottam még a Budai Várat, ahol kb minden utca szép, de el kell hogy keserítselek, mindenhol lesznek turisták, ugyanis lám-lám nekik is az tetszik. Az idegenvezetők is arra törekednek, hogy a legszebb helyeket lássák.

Én nem akadtam meg az Andrássy útnál, nem is csak azt írtam. Az a kérdésed, hogy mely UTCÁKAT sorolnánk a legszebbek közé. Nem épületekről kérdeztél. Egy utca, az épületek összessége, és attól hogy van ott egy egy épület amely szép, attól még nem feltétlenül szép az egész utca.

Épületeket bőven tudnék ajánlani, mert ismerem a várost de nem az volt a kérdésed.

Bár azt sem értem, hogy ha az Andrássy útról csak a kirakatok és az autók maradtak meg, akkor mégis mit fotóztál... Biztos jó fotók lehetnek...

2012. máj. 30. 16:05
 12/14 A kérdező kommentje:

Figyu, inkább hagyjuk ezt, mert kajak sötét vagy :D

Továbbra sem tudsz túllépni ezen az Andrássy út kirakatai témán...

2012. máj. 30. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy a hülye, már ne is haragudj. Tökéletesen igaz, ha egy utca szép és vonzó, akkor oda menni fognak az emberek. Nem értem mi ezen olyan bonyolult.
2012. máj. 30. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:

ha elolvastad volna amit írtam, akkor észre vehetted volna, hogy túlléptem az Andrássy úton. Szerintem neked nem sikerült.

Arról meg nem én tehetek, hogy béna fotós vagy.

Menjél csak fotózd a kirakatokat meg az autókat, mást úgysem veszel észre, csak vigyázz mert turistákkal fogsz találkozni.

2012. máj. 31. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!