Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapest mely utcáit sorolnáto...

Budapest mely utcáit sorolnátok a legszebbek közé?

Figyelt kérdés
Írhattok bőven és bárhol lehet. Köszönöm.
2012. máj. 24. 19:00
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Rengeteg szép utca van, de mindenképp kiemelném az Andrássy-t. Egyik kedvencem. :)
2012. máj. 24. 19:22
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

A mi utcánk…

…ó be szép!

Itt-ott sápadt kis lámpa ég.

Lehet másutt több fénysugár,

A mi hű szívünk mégis visszajár.

Játszottunk ott, mint gyermekek,

Míg a napfény a portól szürke lett.

Kosárral karján sok délután,

Arra járt haza jó anyám.

2012. máj. 24. 20:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Hát ez nehéz kérdés, én az összes utcát imádom a Kiskörúton belül, teli vannak élettel, kiülős helyek mindenfelé. Ugyanakkor nagyon szeretem az erzsébetvárosi szűk utcákat is a keskeny járdákkal és a trolikkal, nagyon érdekes egyedi hangulatuk van.
2012. máj. 24. 20:26
 4/14 anonim ***** válasza:
76%

Az Andrássy út mindenképpen említésre méltó, de nagyon szép épületek vannak még a Váci utcában is.

Meg még pl. Budai Vár utcáin sétálva is van min gyönyörködni.

Nagyon szép még a Király utca, Dob utca és környéke, főleg a Gozsdu Udvar. Gyönyörű árkádos átjáró, és csodásan felújították pár éve.

A Nagykörút és szép lenne csak iszonyatos a kosz és a zaj sajnos.

2012. máj. 26. 00:53
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de ezeket mindenki ismeri. Abban reménykedtem, hogy valami alig ismertet, de okvetlenül megtekintésre méltót mondotok...
2012. máj. 27. 00:30
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Ne haragudj, de mégis mire vagy kíváncsi? Azért ismeri ezeket az utcákat mindenki, mert valóban ezek a legszebbek. Ez van.
2012. máj. 27. 00:49
 7/14 A kérdező kommentje:
Az, hogy mindenki ezeket ismeri még marhára nem azt jelenti, hogy ezek a legszebbek. Én személy szerint az Andrássyt az egyik legótvarabbnak tartom a rengeteg kirakatával meg a hatalmas autós forgalmával. Ja hogy mi a szép...
2012. máj. 30. 01:05
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

hát ha addig lát a szemed, hogy autók, meg kirakatok, akkor nem is értem miért tetted fel a kérdést.

előbb nézzél jobban körül, és azután írjál ostobaságokat.

na és szerinted mégis miért ezeket ismerik a leginkább? hát az biztos hogy nem a szar kirakatok miatt, azért bemész egy plázába... vagy talán az autók miatt? ne hülyéskedj már.

Na és a Dob utca, Király utca? ott alig van autó, és ha tényleg azt hiszed, hogy a kirakatok miatt szeretik az emberek... hát... ezt inkább nem kommentálnám

úgy látom nem ismered eléggé a várost, és nem tudod értékelni, vagy csak egyszerűen nem tudod észrevenni az értékeket

2012. máj. 30. 13:29
 9/14 A kérdező kommentje:
Így van, nem ismerem a várost. Pontosabban nagyon sok és valószínűleg gyönyörű részét nem ismerem. Ezért fordultam hozzátok. De annál egy kicsit komolyabb választ vártam, hogy Andrássy út. És nem jól látod, hobbifotósként már nincs olyan tégla ott, sem a Váci utcában, amit ne kaptam volna lencsevégre. Na de hagyjuk, nem jutunk egyről a kettőre. Annál kicsit többre vágyom, hogy a turisták által leglátogatottabb helyeken leragadjak.
2012. máj. 30. 14:57
 10/14 A kérdező kommentje:
És ha már itt tartunk: szerintem aki nem ismeri a várost, aki nem tud túllépni az Andrássy úton meg a Váci utcán, meg a Király utcán az te vagy
2012. máj. 30. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!