Csak én látom úgy, hogy "tönkre teszik" a Balatont, vagy mások is így vannak vele?
Pár helyen jártam csak a világban, de nekem egyik se tetszett annyira mint a magyar tenger.
Viszont szomorú vagyok mert azt veszem észre, hogy bezárnak/lebontják a régi építésű tipikus balatoni nyaralókat/üdülőket és helyette luxus hoteleket/apartmanokat építenek. Ennyire nincs igény már az olcsóbb helyekre? Miért nem tartják már a tipikus balatoni dolgokat, miért kell annyira túl modernizálni?
A strandoknál ugyanezt tapasztalom. Vegyük csak például egy strandot(nevet direkt nem említek), ahol a partot felszórták tengeri homokkal. Sokan újonganak, húú tök jó, olyan mintha a tengernél nyaralnánk. Szerintem ez nincs rendjén, a Balatont meg kéne hagyni Balatonnak.
Nektek erről mi a véleményetek?
szerintem azzal,hogy a kommunista időkből fennmaradt szocreál helyeket lebontják,nincs semmi baj
sajnos manapság minden egyre drágább,szinte ritkaságszámba megy egy olcsó szállás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!