Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mit írjak a kiegészítő bérlete...

Mit írjak a kiegészítő bérletemre? Ti, hogy használjátok? Mit tudtok róla?

Figyelt kérdés
Van BKV bérletem és BKV igazolványom.Vettem a Volánnál kiegészítő bérletet.Azt mondták,hogy az igazolványszámhoz a szem.ig.számot kell írni,de a múltkor valami olyasmit olvastam,hogy a BKV igazolvány sorszámát is oda lehet írni.Megpróbáltam újra előkeresni,de a www.bksz.hu nem elérhető.
2012. máj. 6. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Én semmit nem szoktam ráírni. Többször ellenőriztek már, sosem hiányolták.

Csak a BKSZ-re kell a bérletigazolvány száma, legalábbis tőlem ezt szokták kérni.

2012. máj. 6. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:

A Volánbusz utazási feltételei nem említik, hogy a Volán bérletigazolványán kívül bármi mást bele lehetne írni, holott logikus lenne, hogy a BKV/BKK igazolvány száma vagy a személyi igazolvány száma igazolja, hogy te vagy a bérlet egyetlen és jogos használója. (Én eleve nem értem, mire jó a bérletigazolvány, ha egyszer van más fényképes igazolványa is az embernek.)

Mindenesetre az nem mindig jó taktika, ha az ember nem írja bele az igazolványszámot, mert ha jön egy Volán-ellenőr, nem biztos, hogy elnéző lesz.

A bksz.hu-t már ne keresd, a BKSZ-t már felszámolták, funkcióit a BKK tölti be.

2012. máj. 6. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.A volánosok azt mondják,hogy a volánbérlethez már nem kell igazolványt csináltatni.Nekem még meg van a régi,ami idén októberben jár le.Az előző bérletemre az igazolvány számát írtam és nem a személyit,és soha nem szóltak.Csupán holnaptól fogok bksz-es bérlettel járni.
2012. máj. 6. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj, itt tényleg az a lényeg, hogy be tudjad bizonyítani: nem ruházod át a bérletet másra, azt csakis te használod és csakis te TUDOD használni.
2012. máj. 6. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!