Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Hogyan lehetne Budapest egy...

Hogyan lehetne Budapest egy sokkal élhetőbb, nyugat-európai színvonalú főváros?

Figyelt kérdés
2012. márc. 25. 18:59
1 2
 11/14 glock21 válasza:
Ha válaszolok kitiltanak. De gondolkozz melyik népcsoportra gondolok amelyik élhetetlenné teszi.... na őket kell megszüntetni.
2012. ápr. 2. 07:36
 12/14 Bari Zoltán válasza:
glock kedves miért ők lennének a hibásak persze van köztük na aki tényleg nem erre az életre való , de ha benézünk a parlamentbe hát igen ott is találok olyat aki nem erre az életre való és ők azok akik miatt az a társadalom le van maradva hisz én sem kapok munkát 105 helyre van beadva az önéletrajzom nem az hogy még őket vennék fel kicsit gáz így nyilatkozni és könnyű ő rájuk fogni a kissebbet piszkálni miközben tudjuk hogy a milliárdokat a parlamentbe lopják el csak nem mersz te se az igazi ellenséggel szembe nézni
2012. ápr. 2. 08:41
 13/14 glock21 válasza:
Kedves Bari Zoltán! Természetesen az utolsó szálig felkötném politikusainkat. De a közvetlen közérzetemet tetszik-nem tetszik Budapesten a cigányok teszik szolidan mondva nem kellemessé. És ne kezdjük őket áldozatszerepbe helyezni mert tökéletesen annyi lehetőségük van boldogulni mint bárki másnak.
2012. ápr. 3. 03:53
 14/14 Bari Zoltán válasza:
glock21 ez a válasz szimpatikusabb mint az előző válasz. Én egyáltalán nem helyezem őket áldozatnak és egyet is értek veled az előző üzenetben is írtam sajnos van köztük olyan Nem is védeni akarom őket de voltam munkavezető és hidd el akik arra törekszenek rendes munkával megkeressék a mindennapi kenyerüket és még csak csúnyán sem beszéltek nekem is meglepi volt elhiheted és némelyikkel még jobb volt beszélgetni is mint akármelyik másik emberrel hozzá kell tennem sajnos volt itt is akitől a munkakezdéstől számítva egy hétre rá hát úgy mond elbúcsúztam tőle , A Budapesti embereket nem ismerem ezért róluk nem is nyilatkozok A politikusainkat felkötnéd mind segíthetek ???
2012. ápr. 4. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!