Magyarországra való költözés esetén milyen papírokra van szükségem?
Szükséges a diplomáimat lefordíttatni és legalizálni? Milyen telefon kártyát érdemes vennem? Melyik a legkedvezőbb, úgy értem melyik szolgáltatótól?
Köszönöm előre is!
Nekem van romániából jött ismerősöm, ő lefordíttatta a diplomáit. Persze attól függ, h itt akarod e használni.
Minden papírral ez van. Ha szükség van rá itt akkor kell hitelesíttetni, fordíttatni, stb. Amúgy az OFFI-nél csináltasd,mert csak azt fogadják el mindenhol.
Köszönöm szépen válaszaitok. Akkor nem érdemes itt lefordíttatnom, mert nem fogadják el, nem? Én úgy gondoltam a születési bizonyítvány és az érettségi diplomát fordíttatom le, párom ugyanezeket plusz az egyetemi diplomáját. Az offi-nál ez szerinted mennyibe kerül kb?
Ami a telefont illeti nekem a T-Mobilet ajánlták, de igaz rakat nem mondtak.
Még egyszer köszönöm Nektek.
Én úgy tudom, ha máshol fordíttat az ember, akkor is kell az OFFI-vel hitelesíttetni. De az majdnem annyi, mintha ott is fordíttatnál. Szóval szerintem érdemes mindent az OFFI-vel. Amúgy 45 Ft egy karakter, és a szóköz is annak számít, és a pecsétet is lefordítják, ha van rajta. De ha felmész a honlapjukra ott mindent megtalálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!