Ti utaznátok más országokba, ha Magyarországnak még lenne tengerpartja?
Igen utaznék.Hisz jó szemlélni egy más kultúrát , megnézni milyen Tokyo belvárosa , vagy az amerikai grand canyon ,vagy London.
De ha lenne tengerpart hazánkban az nagyon jó lenne.Valószínű több bevétel származna a turizmusból ami jót tenne az országban.
(A japán főváros Tokió.)
Egyetértek veled. Ezért írtam én is, hogy igen, szívesen utaznék.
(Egyébiránt Magyarországnak soha nem volt tengerpartja, de ennek megvitatása a politika rovatra tartozna, ott meg agybeteg Trianonozók miatt lehetetlen.)
Úgy vélem, a kérdező tengerparti nyaralásra gondolt. Az persze jó, főleg ha az ember úszni is tud. Én sajnos nem tudok. De rengeteg más látnivaló van, nem csak fürdőzésből áll a világ. De ebből a szempontból ma már mindegy, hogy az Adria egy része határos-e hazánkkal. Gyorsan és akadálytalanul el lehet jutni oda.
Igen. A tengerpart viszonylag ritkán szempont, persze nem hátrány.
És ezzel nemcsak én vagyok így ezért - ha már a turizmustól esik szó - ez nem igazi hátrány. Az észtek se abból élnek. Volna itt azért még mit fejleszteni anélkül is (sport, túrázás, gyógyvíz, natúr parkok, természeti látványosságok, műemlékek, kulturális és tudományos turizmus és még sok más. Fantáziával, odafigyeléssel és meglévő értékeink tönkre nem tételével már kevés pénzből is nagyot alkothatnánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!