Ha a volánbusznál váltok egy adott vonalon mondjuk 40 km-es bérletet, azt másik vonalon felhasználhatom-e ami csak 15 km?
Nem. A meghatározott vonalra szóló bérlet csak arra a vonalra szól. Abból a szempontból igazad van, hogy a céget nem éri kár, hiszen kevesebb szolgáltatást veszel igénybe, mint amennyiért fizetsz.
De ez olyan, mintha egy mekiben vennél egy hambi menüt, de egy másikban kérnéd ki, de üdítő és krumpli nélkül.
Pontosítsunk...
Vonalnak egy adott utazási útvonalat neveznek.
Szóval, ha neked van bérleted pl Bp - Kecskemét között, akkor a ezen az útvonalon használhatod a bérletet bármelyik vonalon ami magába foglalja. Illetve, ha azon útbaesik a közelebbi célpont (pl.: Dabas) addig is nyugodtan utazhatsz vele. Más irányba nem jó :D
Nem lehet!
Nekem Győr és Rábapatona utvonalra szól a bérletem ez 20 km.!
Gönyű és Győr 17 km...és büntettek meg...vagyis nekem el lett intézve, és nem kellett akkor 6000ft-ot fizetnem, bérletem si visszakaptam..mert hazamneni sme tudtam volna..de a buszsofört megbüntették..mert nem figyelt! Csak egy a gond..hogy én így kb 2 évig rendszeresen mentem gönyűre...és nem egy ellenőrzés volt-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!