Újra Sotoppolok Magyarország körül. Jön valaki?
Én mennék,de 2 okból is elvetettem.
Az egyik hogy február az indulás ideje.Ilyenkor télen nem a legjobb egy körutazás.A hideg miatt nem sok mindent lehetne megnézni,élvezni az utat.A nyár sokkal jobb választás lenne,arról nem is beszélve,hogy könnyebben adnak szabit is.
A másik ok,hogy 1 hét alatt megtenni ezt az utat csak úgy lehet ha 1 napot sem töltesz egyik városkában sem..Akkor meg mi értelme?? Csak átutaznánk?? Pedig bőven van mit megnézni pl: Szécsényben (a kastélyt) Ipoly környékén van a dinoszauruszos múzeum,Salgótarjánban a bányamúzeum (le lehet menni a bányába)vagy ott van Eger.Kár lenne csak átutazni rajta amikor annyira szép város. stb...Ennyi útvonalhoz legalább 2-3 hét kéne..
Annak meg semmi értelme hogy felülők a vonatra és úgy nézem a táblákat hogy itt is voltam,ott is voltam..
20/L
A szállás panziókban lett volna megoldva, de mivel igaza van az első két hozzászólónak, ezért elhalasztom 1-1,5 hónappal az ország körbe stoppolását.
Most csak Egerbe megyek 27-én, Ott a szállás 1500Ft/fő/éj.
Ott megnézem a várat, bazilikát, érsekkertet, stb.
Hát úgy gondoltam, hogy 27-én reggel 7-kor vagy a Szerencs utcai buszmegálló-M3-as kivezetőszakaszáról indulok, vagy a 3-as úton Gödöllő-Hatvan-Gyöngyös-Eger útvonalon. Vissza pedig 29-én indulok.
tudsz élni haver :) dettó én is ilyen voltam tizenéves koromban,majd pár év múlva jövök haza én is veretek egy karikát az országban.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!