Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Mivel kell igazolnom? (részlet...

Mivel kell igazolnom? (részletek lent)

Figyelt kérdés
A Máv honlapján néztem hogy jogosult lennék a 90% os jegyre mivel emelt összegű családi pótlékot kapok,de ezt igazolnom kell gondolom a jegy vételnél is és a vonaton is az ellenőrnek.
2011. dec. 20. 15:12
 1/2 A kérdező kommentje:
és csak akkor vehetem igénybe ha a gyerekem is velem van?
2011. dec. 20. 15:15
 2/2 anonim válasza:

Szia!

Nekem is volt ilyen igazolványom amit, ha felmutattam a buszon vagy vonaton és arra váltottam jegyet akkor 50% vagy 90% kedvezményre jogosult voltam. Ennek az volt a neve, hogy nyugdíjasok utazási utalványa. Olyan volt mint egy kupon. X mennyiségű keretre használható fel, minden jegyváltáskor belepecsételnek és ezáltal csökken a fennmaradó "kupon" . Akkor volt 50%, ha egyet pecsételtek le egyszerre, 90% pedig akkor, amikor kettőt kértem lepecsételni.

Én nem, nem voltam nyugdíjas, még tanuló voltam. Ameddig iskolába jártam minden évben hivatalból küldte az önkormányzat. Szerintem te is ott próbálkozz.

Remélem erre gondoltál. Áldott ünnepeket!

2011. dec. 25. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!