Látta valaki az országunkról szóló filmet a Travel csatornán?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen olvastam, hogy novemberben, a Travel channel csatornán látható lesz Magyarország, Varum Sharmával. Sajnos én nem láttam és nagyon kíváncsi lennék rá. Esetleg ha valaki látta, tudna véleményt mondani? Esetleg lehetőséget ahol megtekinthető?2011. dec. 3. 01:02
1/7 anonim válasza:
Sajnos azt nem láttam, a Sprektumon láttam nemrég egy olyat,ahol a Budapest alatt lévő labirintus rendszert mutatták be,az érdekes volt.
2/7 anonim válasza:
Sajnos én sem láttam, de érdekelne, tehát írtam, talán valaki látta, és el tudja mesélni, sőt talán egy megtalálhatóságot is linkel.
3/7 anonim válasza:
Én se láttam, de december 13.-án 19 h-tól ismét vetítik.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem dec.13-tól szerencsém/szerencsénk lesz hozzá!
2011. dec. 4. 16:46
6/7 anonim válasza:
Nos, megnéztem. Ez volt benne:
Vidék:
érkezés kisrepülővel
Hertelendy kastély, luxus hotel
lovaglás
Pécs, pécsi kesztyűgyár
borkóstolás
agyaggalamb lövészet
Budapest:
Gresham palota, luxus hotel
főzőcskézés ugyanitt
Széchenyi fürdő
Hősök tere
Andrássy út, Opera
Parlament
Bazilika
Citadella
Halászbástya
Lánchíd
(ezekről a látványosságokról csak pár mondatban és vágóképben volt szó)
7/7 A kérdező kommentje:
Nos, megnéztem. Szerintem jól sikerült kis műsor volt és érdekes.
2011. dec. 17. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!