Foglalkozzak a BKV büntetéssel, ha nem kaptam csekket + elutasították az iskolalátogatási igazolást a diák helyett ( költöztünk + október 31-én lejárt. ) Valakinek valami vélemény?
Nálunk a suliban egy fénykép és kb 400Ft ellenében azonnal kiállítják az ideiglenes diákot, ami 60 napig érvényes. Nem értem mit hadoválnak 3000-ről.
Nem tudom, hogy hol laksz, meg mikor mész Angliába, de biztos ami biztos alapon felkeresném a BKV-t, megmondanám hogy nincs csekk, sem diák, viszont el tudod juttatni (pl fax vagy levél) az iskolalátogatási papírod ezért tekintsenek el a büntetéstől.
Bármiylen papirt kaptál attol, aki megbuntetett?
Én tennék egy feljelentést, hogy hamis lehetett az ellenőr, mert nem volt nála csekk, vagy ha valodi ellenor, akkor megszegte a munkaköri kötelességét. A neve megvan?
Az meg a harmadik, hogy a helyszinen felmutattad azt, amit allitolag nem mutattál fel, és utolag kérik....
Én a rendorsegen is feljelenteném, mert valoszinu, hogy ál-bkv-ellenor.
Amugy be lehet adni meltanyos elengedesi kerelmet, akar evvel a cimszoval is beadhatod, hogy HIBÁZOTT a BKV-ellenor, mert nem fogadta el, amit el kell fogadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!