Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Foglalkozzak a BKV büntetéssel...

János99991 kérdése:

Foglalkozzak a BKV büntetéssel, ha nem kaptam csekket + elutasították az iskolalátogatási igazolást a diák helyett ( költöztünk + október 31-én lejárt. ) Valakinek valami vélemény?

Figyelt kérdés
Ma megbüntettek a nyugati metrónál, sajnos voltam annyira *******, hogy felmutattam a diákomat ami már abszolút semmilyen tekintetben nem érvényes... változott a lakcímem, nincs leérvényesítve stb... , Nem kaptam csekket viszont a ő elmondta, hogy az akácfa utcában tudom befizetni tata ratta rattata ... ő viszont írt magának vmit... Tudtommal kötelesek elfogadni az iskolalátogatási igazolást. Már kerültem hasonló helyzetbe ,akkor elfogadták a BKV ellenőrök. Egyébként direkt nem szóltam, hogy nem kaptam csekket.. hátha a későbbiekben ezt feltudom használni...
2011. nov. 5. 20:38
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
ezt nem értem én sem... de öcsém meséli ,hogy amikor őt megbüntették egy iskolalátogatásival eltudta rendezni az akácfa utcában... bár ez okt. 31- előtt volt...
2011. nov. 6. 09:06
 22/30 anonim ***** válasza:
Mi állt az iskolalatogatasidban, amit az ellenornek mutattál? Mettol meddig igazolt tanulojogviszonyt?
2011. nov. 6. 18:28
 23/30 anonim ***** válasza:

Nálunk a suliban egy fénykép és kb 400Ft ellenében azonnal kiállítják az ideiglenes diákot, ami 60 napig érvényes. Nem értem mit hadoválnak 3000-ről.

Nem tudom, hogy hol laksz, meg mikor mész Angliába, de biztos ami biztos alapon felkeresném a BKV-t, megmondanám hogy nincs csekk, sem diák, viszont el tudod juttatni (pl fax vagy levél) az iskolalátogatási papírod ezért tekintsenek el a büntetéstől.

2011. nov. 6. 19:45
 24/30 A kérdező kommentje:
2011/2012-es tanévre szól az iskolalátogatási, már írtam levelet nekik... Nyomatékosítottam benne, hogy nem kaptam csekket ,ennek ellenére kérik,hogy küldjem el a csekk számot.. majd megírom neki még1x ,hogy mivel nem kaptam csekket nem tudom azt leírni... " ótdíjazási esemény beazonosításához szükséges adatokat (pótdíjazott neve, születési idő, anyja neve, pontos postacíme, ha lehet telefonszám, csekkszám vagy hivatkozási szám) nem vagy csak részben tartalmazza, ezért szíveskedjen megküldeni a potdijkezeles@bkv.hu e-mail címre a kért adatokat, mert azok hiányában az üggyel, érdemben foglalkozni nem tudunk." ...
2011. nov. 7. 16:32
 25/30 anonim ***** válasza:

Bármiylen papirt kaptál attol, aki megbuntetett?

Én tennék egy feljelentést, hogy hamis lehetett az ellenőr, mert nem volt nála csekk, vagy ha valodi ellenor, akkor megszegte a munkaköri kötelességét. A neve megvan?

Az meg a harmadik, hogy a helyszinen felmutattad azt, amit allitolag nem mutattál fel, és utolag kérik....

Én a rendorsegen is feljelenteném, mert valoszinu, hogy ál-bkv-ellenor.

Amugy be lehet adni meltanyos elengedesi kerelmet, akar evvel a cimszoval is beadhatod, hogy HIBÁZOTT a BKV-ellenor, mert nem fogadta el, amit el kell fogadnia.

2011. nov. 7. 20:50
 26/30 anonim ***** válasza:
Most jut eszembe, hogy fogyasztóvédelmi oldalról is támadható. A BKV-nal nyújts be egy PANASZT, vagy KIFOGÁST, vagy REKLAMÁCIÓT, most nem tudom, hoyg hivják - kérd el egy allomason a panaszkönyvet, pl. ahol az incidens tortent, ott, és ird ezt bele. Evvel a jegyzokonnyvvel menj el a fogyasztovedelemhez a békéltető testülethez, és ennyi.
2011. nov. 7. 20:53
 27/30 anonim ***** válasza:
CLASS FM-en ma mondták a hírekben, mivel nagyon sok diák még nem érkezett meg, ezért NOV 15ig el kell fogadnia a BKV-nek az iskolalátogatási papírt!
2011. nov. 7. 21:40
 28/30 anonim ***** válasza:
Megtaláltam a cikket is: [link]
2011. nov. 7. 21:41
 29/30 A kérdező kommentje:
most talán egy kicsit megnyugodtam. Közben megérkezett az új ,érvényesített diákom. Az iskolalátogatási igazolást tegnap leadtam diákszövetkezetnél. Kellett nekik valamire. Nem tudom ,hogy ha diákot mutatok fel, nem iskolalátogatásit akkor is ugyanúgy törölhetik a büntetést? Nem csinálok ebből nagy botrányt, nekem csak engedjék el a büntetést ,mert nem érzem hibásnak magam amiért megbüntettek... Az ellenőrre meg már nem is emlékszek csak annyit tudok ,hogy nő volt. Este 8-9 körül mentem arra felé hulla fáradtan a munkából, a vonatom le is késtem miatta.
2011. nov. 8. 09:05
 30/30 A kérdező kommentje:
ő írt valamit egy fehér kis papírra, azt magának elrakta a csekket meg oda se adta.. én sem vettem észre, hogy nem kaptam csekket, azzal voltam elfoglalva, hogy elérjem a vonatom...
2011. nov. 8. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!