János99991 kérdése:
Foglalkozzak a BKV büntetéssel, ha nem kaptam csekket + elutasították az iskolalátogatási igazolást a diák helyett ( költöztünk + október 31-én lejárt. ) Valakinek valami vélemény?
Figyelt kérdés
Ma megbüntettek a nyugati metrónál, sajnos voltam annyira *******, hogy felmutattam a diákomat ami már abszolút semmilyen tekintetben nem érvényes... változott a lakcímem, nincs leérvényesítve stb... , Nem kaptam csekket viszont a ő elmondta, hogy az akácfa utcában tudom befizetni tata ratta rattata ... ő viszont írt magának vmit... Tudtommal kötelesek elfogadni az iskolalátogatási igazolást. Már kerültem hasonló helyzetbe ,akkor elfogadták a BKV ellenőrök. Egyébként direkt nem szóltam, hogy nem kaptam csekket.. hátha a későbbiekben ezt feltudom használni...2011. nov. 5. 20:38
11/30 anonim válasza:
Az iskolalátogatásit okt 31-ig fogadják el, mivel addig van határidő, hogy elkészüljenek a diákok, ha esetleg nem készültek volna el.
Eddig persze, hogy elfogadták. De most nézzél már rá a naptárra: november 5. Ez bizony már okt 31. után van.
Szóval sétálj el az akácfa utcába, és fizesd ki a 6000 Ft-ot, mert csekken már 12.000 fog megjönni, és ha nem fizeted ki, a következő 30.000 lesz (és meg egyre följebb, amíg perre viszik, és jön a behajtó.)
Jobban jársz. Tévedtél, megszívtad, ezzel mást már nem tudsz tenni.
12/30 A kérdező kommentje:
Egy ideiglenes diák 3000 ft lett, ha jól tudom (legalábbis erre emlékszem a titkárnő közölte velem a suliban). Apropó titkárnő, ő is nyugtatott, hogy elfogadják a bkv-n az iskolalátogatásit, ezért fölöslege ideiglenes diákra költeni. Nyilván, ha egyértelműen tudom ,hogy NEM ,akkor megcsináltatom az ideiglenes diákot...
2011. nov. 5. 22:09
13/30 anonim válasza:
Az ideiglenes diák árát vissza kapod, amint megérkezik a rendes diák!
14/30 A kérdező kommentje:
Írtam a bkv-nak, majd ők megmondják a tutit..:) nem a pénzel van a gond , nem izgat... fizetek én akár 60-at is.... csak nem érzem tisztességesnek ezt a nyomorult pótdíjat. 1 próbát megért, hogy felvettem a kapcsolatot a békávéval....
2011. nov. 5. 22:11
15/30 anonim válasza:
És igaza van a válaszadónak! Október 31.-ig volt haladék iskolalátogatásival!
16/30 A kérdező kommentje:
nem először költözök, eddig soha nem kaptam vissza. Lehet átbaxtak a suliban :)
2011. nov. 5. 22:12
17/30 A kérdező kommentje:
2000-et kell kifizetnem, nem 6000-et. Utólagos bérlet illetve iskolai jogviszony bemutatással.
2011. nov. 5. 22:14
18/30 A kérdező kommentje:
Na mindegy, csak kíváncsi voltam ,hogy milyen esélyeim vannak. Megvárom a BKV válaszát és azok szerint fogok cselekedni. Nyilván azt fogják mondani, hogy fizessem be ..:) De ha legközelebb bent égek a metróban, remélem nem pótdíjaznak....
2011. nov. 5. 22:20
19/30 A kérdező kommentje:
mondjuk akkor már nem remélek semmit :D
2011. nov. 5. 22:21
20/30 anonim válasza:
Ha volt berleted es iskolaid, akkor miert ugyanazt kell utolag bemutatnod, ami mar akkor is Nalad volt?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!