15 eves vagyok. Gesztnel at akarok szokni Romaniaba, Ha elkapnak az illetekes rendorok mikre szamithatok?
Maradj otthon a fenekeden, az lesz a legjobb! Ha szuleiddel van gondod, akkor menjel be a gyamhatosagra.
Mas hulyesegen ne jarjon az eszed, most csak a tanulason semmi mason ennyi idosen.
Felejtsd el az atszokest, megis mit gondolsz te, kinek az eszen akarsz tuljarni???
Maradj a szobadban a fenekeden, es olvass!:)))
Én voltam 17 évesen Romániába, és nem volt útlevelem, mert épp lejárt...simán átengedtek személyivel...psze nem szöktem....
Amúgy átgondoltad már, hogy mihez kezdesz Romániában, ha csak úgy átszöksz a határon? Mit eszel? Hol alszol? A híd alatt? Vagy dolgozni fogsz? És szerinted a szüleid 10 órán belül nem kezdenek el rögtön kerestetni? És a román rendőrség nem szerez erről 2 héten belül tudomást?
Minek akarsz átszökni????
De még mennyi esélyed van,mmint,hogy elkapnak.Én határ mellett élek,igaz szlovák,nagypapám egyszer véletlenül átsétált,nem hivatalos átkelőhelyen,erdőben,nem láttam,hogy hol van a kő vagy mi,és szegényhez rohantak az őrök,hogy mit keres ott stb,meg is büntették:S
Szóval tuti elkapnak,néznek azok mindenhol
A francot utlevel. 18 ev alatt szemelyazonossagi es kozjegyzonel mindket szulo altali felhatalmazas kell egy felnott nevere, amelyben leirjak hogy az a bizonyos 18 ev folotti szemely felhatalmazast kapott a szuleidtol hogy ennyi es ennyi ideig ezen az idoponton kivihet teged a hataron kivul. felnott nelkul nem tudsz atmanni a hataron hivatalosan; ezt biztosan tudom minden evben legalabb 4szer jarok at a roman-magyar hataron, 100% ez igy van
atszokni azt nem tudom mennyire eri meg eleg kockazatos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!