15 eves vagyok. Gesztnel at akarok szokni Romaniaba, Ha elkapnak az illetekes rendorok mikre szamithatok?
Minek akarsz pont Romániába szökni?
Esély mindenre van, arra is, hogy a román határőrök kapjanak el, és ne legyenek túl barátságosak.
nemjó a 3 utcával arrébb nyaralás hisz hol hinnének neki, majd mondják h elkísérlek szüleidhez akk meg nemtudná kimagyarázni magát
ha elkapnak nembüntetnek meg annyira hisz magyar állampolgár vagy, jó esetben csak le csesznek
de nagyon nehéz előre megmondom én nemmerném megpróbálni mert félek h nagy cirkusz lenne belőle
ember csempészek amikor hozzák a bevándorlókat nagyon nagy kockázatot vállalnak h minden úgy menjen ahogy a kiindulási pontnál eltervezték, és még sok esetben ígyis kiszűrik őket hőkamerával
Romániába elég a személyi.
Simán átmész a határon busszal vagy stoppal és kész.
de szerintem inkább maradj otthon, Románia gazdagabb már mint mi, de igenis nálunk vannak a világ legszebb női. :)
Nincs útleveled?
Mert ha van akkor miért ne utazhatnál át egyedül a határon teljesen legálisan?
Egyik haverom egyszer egyébként illegálisan akart átkelni Szlovákiába (elfelejtette elhozni az útlevelét) uh évekre kitiltották Szlovákiából :D
Igaz, ő felnőtt volt, gyerekeket szerintem minimum felügyelet alá veszik, vagy visszavitetnek a magyar hatóságokkal a szüleidhez. És szerintem egy szép kis környezettanulmányt is fog készíteni valami szocmunkás, hogy miért is szöktél el otthonról.
Ez csak tipp, de akárhogy is, kevés hülyébb ötletet hallottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!