Mit tehetek hogy újból megnyissák?
Figyelt kérdés
A józsefvárosi pályaudvarról lenne szó mit tehetnék hogy újból megnyissák? Hova írhatok levelet, kivel lehetne beszélni hogy megnyissák? Most nyilvánították műemléké akkor lehet rá esély hogy újból üzemeljen. Kérlek titeket segítsetek nekem, mert én nagyon szeretem ezt a pályaudvart. A régi szép emlékek meg minden. Elvégre ez volt MÁV első pályaudvara.2011. szept. 15. 00:08
1/5 anonim válasza:
A józsefvárosi pályaudvart már sosem fogják újra megnyitni,és ennek több oka is van.A legfontosabb,hogy nincs rá pénz..A másik hogy a forgalom ami ott ment már régen megvan hova menjenek..Nincs rá szükség..ennyi.Azért mert neked szép emlékeid vannak,nem fognak milliárdos befektetés elkezdeni.(én is sokszor utaztam onnan,anno annak idején)
2/5 anonim válasza:
Az első,amit írt,igaz. Azonfelül a pályaudvar már nagyon régen magánkézben van.
3/5 anonim válasza:
Így igaz, megnyitni azt már nem fogják, egyszer mindennek vége, és még sincsen rá szüksége senkinek akkor meg minek nyissák meg újra, felesleges ezért milliárdokat elszórni hogy 1-2 ember miatt megnyissák.
4/5 anonim válasza:
Nagyjából semmit. Alig egy kilométerre van tőle a Keleti, nem lenne kihasználva. Ráadásul ha megnézed, a három nagy pályaudvarhoz nagyon jól kapcsolódnak a metrók, a józsefvárosinál ez sem áll.
Ha műemlékké nyilvánították, akkor esetleg lehetne benne egy kiállítást berendezni, amolyan mini vasúttörténeti parkot, ami kimondottan csak azzal az egy állomással foglalkozik. Vagy bármilyen más módon hasznosítani. De vasútállomásként nem érdemes.
5/5 anonim válasza:
Ennél jóval kisebb dolgokat is baromira nehéz keresztülverni a MÁV vízfején!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!