Mit jelentenek a senior, classik es superior szobatipusok?
Egy superiorban voltunk, de teljesen atlagos szallodai szoba volt. A neve alapjan jobbnak gondolnank, de szinvonalban nagyon alacsony.
Ugy tudom, hogy legalabb olyan szinvonalunak kene lenni egy szobanak, amit otthon megszokott a szallodaba jaro atlagember.
(A szoba kisebb meretü, nalunk a 2 oldalon fal melletti agy es dupla potagy között kb 50 cm hely maradt. Ennyire kopott, helyenkent kivasott szönyeget otthon ki szoktak dobni. Szerencsere volt dupla potagyunk, ahol összebujva aludtunk 4-en, mert a rendes szallodai agy matracan keptelenseg volt, a parnak sem, semmiben sem ütötte meg az otthon megszokott atlagos szinvonalat. A fürdöszoba, vece is agyonstrapaltabb, mint az otthoni, egy kb 20 eves berendezes, tehat itt-ott töredezett csempe. Külföldön nem voltunk meg ilyen lelakott szobaban ugyanennyi csillagosban, pedig ott nem emlekszem ilyen szobamegnevezesekre.)
Mit jelent a senior, classik es superior szobatipus?
Szerintem ennel a helynel nem sokat. Amugy ezek fantazia nevek inkabb. De a legokosabb, ha megkerdezed a szallodat, ok biztos tudni fogjak mit miert neveztek el.
Ahany hotelban voltam eddig, mindegyiknek volt valami extra neve, standard, delux suite, presidential suite, stb.
Köszönöm!
Hat ez jo: "SUPERIOR (executive): nagyobb, modernebb bútorral, jobban felszerelt, mint a standard szobák. Másik jelentős különbség, mely megkülönbözteti a standard szobától, a kilátás."
Ehhez kepest... :(
A kilatas valoban felejthetetlen volt: egy forgalmas utcara. :D
Zalakaros Hotel Freya - Ez volt az elsö magyarorszagi szallodai nyaralasunk, az elsö benyomas hatasara azota sem voltunk magyar szallodaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!