Szerintetek érdemes megnézni a Gyulavári Kastélyt? Mik a tapasztalataitok? Milyen hely?
Mi most voltunk (2013) és nagy élmény volt. Több tárlat van, egy az európai országok himnuszairól szólt, alig tudtam otthagyni, mivel nem volt időnk mindent végigolvasni és végighallgatni. Tudtátok, hogy a finn és az észt himnusz dallama megegyezik?
A biogazdálkodás módszereiről is volt egy érdekes tárlat, szívesen elidőztem volna még ott is.
A Békés megyében élő nemzeti közösségekről (cigány, magyar, német, román, szlovák stb.) is nagyon jó összeállítás volt, tárgyi emlékekkel, népviselet bemutatóval és egy-egy közösség történetének az ismertetésével.
A vidék élővilágával foglalkozó tárlatot kényszerből átugrottam.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki arra jár. Kerékpárral mentünk, így is kitűnően megközelíthető a kastély. Egyébként szerintem durván alulreklámozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!