Mik a tapasztalataitok Szegeddel kapcsolatban? (lent)
Arról van szó,hogy jövőre több mint valószínű,hogy Szegedre fogok járni főiskolára. Kicsit tartok tőle,mert még soha nem voltam ott,és elég messze is van (Zala megyében lakom).
Esetleg akik ott laknak leírnátok ,hogy mik a pozitívumai ,esetleg a hátrányai a városnak? Szerettek-e ott lakni? Vagy aki csak volt ott valaha,milyen volt?:D
Ilyesmikre lennék kíváncsi. :)
18/L
Én a megyében lakok, de többször jártam már ott, mivel megyeszékhely.
Jó a közlekedés villamossal, busszal bárhova eljutsz városon belül is, és azon túl is.
Eléggé nyüzsgő város.
A belvárosban a Kárász utca = a pesti Váczi utcával, csak persze valamivel kissebb.
Saját színháza van, + ha hallottál már a "Szegedi Szabadtéri Játékokról", az nemzetközileg híres előadás-sorozat. Vannak sportolási lehetőségei, uszodák, teniszpályák. Szinte a város közepén a tiszai-strand.
A többi egyetemistával szerintem "jól el lesztek", unatkozni nem fogtok.
Első,köszi ,de nem ez volt a kérdésem. Úgyhogy ha nem szeretnél válaszolni ,ne tedd.:)
Második,harmadik köszönöm a választ. Igen hallottam különböző programokról ,ezért is volt szimpatikus a város. Igazából még Pesten jelöltem iskolát,szóval nálam ez a két város "játszik". :D DE úgy gondolom Szeged biztonságosabb.
Szia!
Az első sem linkelt hülyeséget, mert sokan, sok mindent leírtak a várossal kapcsolatban. Szívmelengető volt olvasni, nekem a szegedinek, hogy mások is ennyire imádják városunkat :)
Szeged gyönyörű és barátságos. Körülvesz a természet, akármerre is mész. Csodaszép virágok mindenütt. :)
Hm...nem tudom leírni, mily csodás várost választottál!
Remélem neked is tetszeni fog itt nálunk :)
Köszi. :) Igen tudom ,hogy nem hülyeség,meg is néztem,csak jobban szeretem ,ha az én kérdésemhez nem egy másik kérdést linkelnek. :)
Igen ,azért utána néztem,meg nézegetek folyamatosan ,hogy milyen is ez a város,de azért megnyugtatóbb közvetlenül tőletek hallani. :)
majd ősszel nagyon hiánypótló nyitás lesz az Árkád bevásárlóközpont, mert a plazán és a napfény parkon kívül nem is nagyon van bevásárlóközpont
Csak a Kárász utcában lehet shoppingolni
szia,
én is úgy jelentkeztem Szegedre egyetemre, hogy előtte nem voltam ott, ismerőseimtől se tudtam róla semmit
és nem bántam meg, imádtam, nem akarok nagy szavakat írni, de már akkor is minden nap tudtam, h hiányozni fog Szeged és tényleg nagyon hiányzik, eddigi legjobb éveim voltak ott
azt szerettem benne, hogy lakható kisváros, mindenhova el tudsz jutni rövid időn belül, de elég sok lehetőség van, nem unalmas az élet
nincs külön egyetemváros, hanem a város több részén vannak egyetemépületek, így szinte mindenhol találkozhatsz fiatalokkal, ismerősökkel
ismerőseim mikor meglátogattak, mindegyik azt mondta, h Szegeden mások az emberek, vidámabbak és szebbek, komolyan!
jó lesz szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!