Egerben és környékén milyen helyet ajánlatos mindenképpen megnézni?
Olyasmik érdekelnének, amik nem a tipikus turista látványosságok, mint a vár, mert ott már nagyon sokszor voltam.
Milyen helyek vannak, ahol jót lehet sétálni?
Mivel írtad, hogy "és környékén", így sétára Szilvásváradon a Szalajka-völgyet tudnám ajánlani.
(-:
köszönöm.
Jó szórakozást!!
Igen a Marcipánia nagyon jó múzeum, és elmehettek éjszakai fürdőzésre Demjénbe is.
Sétálni a Szalajka-völgyben, felfelé pedig az ősember barlanghoz, vagy a szarvaskői várhoz is lehet.
Mi is megyünk augusztusban.Nekünk Bükkszéken lesz a szállásunk(ott sós termálvíz van és retro strand). Demjénbe mis megyünk pancsizni egyet.
Egerben van a Város a város alatt idegenvezetéssel pincerendszer, Szilvásváradot sem hagyjuk ki na meg persze a Szépasszonyvölgyét.
Vadasparkot vagy valamit ahova gyerekekkel ellehet menni nem tud valaki?
Mindenkinek jó nyaralást kívánok! Élménybeszámolót hozzatok!
Ha ebben az időszakban megy valaki ezt érdemes megnézni interaktív színház nagyon jó!
Előző voltam
ma 13:01
Az éjszakai fürdőzés Demjénben van, mert az egerszalóki strandot már régen lebontották, és hotelt építettek a fehér kövek köré, egyébként annak is nagyon szuper a fürdője.
[link] Most így néz ki.
És ilyen a demjéni fürdő:
vadaspark pedig csak Miskolcon van. van egy pár szarvas Szilvásváradon, és néhány Felsőtárkányban is.
ezt most találtam kedvezménykártyát lehet nyerni szerintem jól jön [link]
Az előttem szólónak én pár éve voltam Egerszalókon már kész volt a wellness szálloda de lent két medence hétvégén éjjel nyitva volt és most is írja a netten lehet, hogy nem frissítették az oldalt. ezen a linken néztem bocs ha valakit megtévesztettem.Péntek szombat 9-1-ig írja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!