Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Várható a közeljövőben felhőka...

Várható a közeljövőben felhőkarcoló Budapesten?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 13:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

"Az a bajom vele,hogy felesleges."

Az ne a te bajod legyen! Azt döntse el az, aki meg akarja építeni...

2014. jan. 1. 16:37
 12/14 anonim válasza:
Sajnos abban a linkben ami van, sosem fog megvalósulni, mert a magyar emberek bő 70% lemaradott, hülye, és fejlődés ellenesek. Sajnos MO mindig is le volt maradva a többi északabbra és nyugatabbra lévő országtól. És miért?: ,,Mert rontja a város szép látképét". Anyád! Szerintem tök jól nézne ki egy rohadt magas a város közepén. Vagy csináljanak egy negyedet, ahol csak ilyen cuccok vannak, vagy a külvárosba, vagy mit tudom én... Annyi lehetőség van, ez mind csak kifogás, hogy: gyenge a talaj, nincs rá keret, nem lenne abba se semmi. Az igazság: Magyarországon le vannak maradva az emberek!
2014. jún. 26. 09:21
 13/14 anonim válasza:

Utolsó: abszolút egyetértek veled.

Most olvastam - mert próbáltam utánanézni ennek a témának -

hogy pár éve egy német cég akart építeni egy felhőkarcolót, már nem emlékszem pontosan hova, de egy használatlan gyártelep területére, de ez egy nagy mértékű civil mozgalom miatt meghiúsult. Inkább örülni kellene hogy vannak ilyen felkérések, tervek, ugyanis nem csak ez az egy volt, hanem sok más is, már korábban.

Nagy ritkán, amikor erőt veszek magamon hogy politikával foglalkozzak, akkor is azt veszem észre hogy az emberek többsége le van egyszerűen maradva. (a kormány, ill. a 'fiatal' demokraták szövetkezetének sok cselekedete is ezt tükrözi, de egy bal oldali találkozáson is a tömeg csak öregemberekből áll - már bocsánat a kifejezésért - , ebből természetesen nem egyből a lemaradottság vonható le, de VALAMIT tükröz

2014. júl. 21. 20:15
 14/14 hidd válasza:
nem a agyar társadalom miat nem épül újul meg a vros hanem azért mer le vagyunk sz..va itt mikor épült valami új gazdaságilag nem engednék nem te akkarod elöször mikor megépiteték az 1 sö felhökarcolot ahogy máshol is itis akkartak csak nem engedik etnikaiagse érné meg és eböl kifolyolag sehogysem a külföldieknek.
2016. ápr. 6. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!