2 hét múlva jönnek Magyarországra amerikai ismerőseim.1 napra el szeretném őket vinni valahova Budapesten belül. Mit ajánlotok?
"Amúgy hülyefajta amerikaiak, vagy miért nem érdekli őket a múzeum?"
Miért kell ahhoz hülyének lenni???
Ha első alkalommal utazom valahova, tuti nem a múzeumokat fogom megnézni. Előbb magával a várossal kell ismerkedni, érezni, milyen ott az élet.. Sétálni az utcákon, enni helyi ételeket, megnézni, hogyan élnek, mit csinálnak a helyiek.
A város élő. A múzeum "konzerv". Bocs, szeretem a múzeumokat is, de ha csak 1 napjuk van, akkor valami élő élmény kell.
Szóval, ha budapestre jön külföldi ismerős akkor a vár és hősök tere után piacra is megyünk, lángost is eszünk.
Meg túrórudit. Rétest :) és ebédre magyaros kajákat.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,tök jó ötleteket adtatok. Viszont annyit azért hozzáfűznék, hogy attól, mert amerikaiak nem feltétlenül "buták". A múzeumokat csak azért nem részesítettem volna előnyben, mert nem biztos, hogy egy fiatalt pont ez érdekelne. Tizenévesen én se lelkesedtem azért, ha szüleim múzeumokba akartak cipelni...
Mégegyszer köszönöm Nektek!
"Egyelek meg Ferikém"
Múzeum és múzeum között is van különbség. Ezért ajánlottam a _technikai_ _jellegű_ múzeumok, mint a Közlekedési ,amit más is ajánlott, meg a diósdi rádiós múzeumot. Egyetértek azzal, hogy olyasmit kell mutatni, ami máshol nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!