Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Az alábbi városok közül...

Az alábbi városok közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Választanom kell, hogy hova megyek egyetemre:

Pécs

Szeged

Eger

Nyíregyháza

Ezek közül melyik a legjobb?

Szempontok:

egyetemek színvonala (ez a legfontosabb)

diákmunka lehetőségek (ha lehet, ne gyárban kelljen robotolni)

bulizási lehetőségek (azért nem akarok besavanyodni, főként alter)

egyéb kultúrális programok (színház, mozi, üzletek, spotolási lehtőségek)

2011. febr. 2. 17:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Ezek közül szerintem Pécs.
2011. febr. 2. 17:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Szempontok:

egyetemek színvonala: Ezekből csak Pécsen és Szegeden van egyetem, a másik 2 helyen főiskola van csak.

diákmunka lehetőségek: vegyes mindenhol

bulizási lehetőségek: mindegyikben, ahol vannak diákok ott mindig van ilyesmi.

egyéb kultúrális programok: mivel városkról beszélünk így szintén van. színház, mozi, koncertek... mindegyikben!!!!

Én inkább az alapján választanék, hogy milyen szakon akarok tanulni, és az hol jobb, erősebb! de te tudod!

2011. febr. 2. 17:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi, nagyjából ugynaolynnak tűnneka szakok. Pécsett és Szegeden sokak jártak, de a másik kettőről nem tudok semmit.

Akkor pontosítva:

Hol mennyire van fejetlenség a HÖKben vagy a tanulmányin?

Milyen helyekre lehet eljárni? kocsmák, helyek stb.

Van-e helyi koripálya, uszoda, jó boltok, pláza, stb.

2011. febr. 2. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem minden to-n és höknél fejetlenség van, de ez nemhogy egyetem/fősuli függő, hanem karonként más és más. Kocsmák, plázák, koripálya pedig ma már mindenhol van szerintem.
2011. febr. 2. 18:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj Pecsre,az jo hely,foleg buli szempontjabol:)
2011. febr. 2. 20:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát akkor az összes szempontodat nézve akkor Pécs

mert pécsett sok a kulturális esemény stb és ott plázaválszték jobb mint Szegeden

Szegeden jó boltok csak a Kárász utcában vannak, a Napfény Parkban meg a Szeged plázában

de Pécsett több bevásárló és sétálóutca van, éttermek utcája, több bevásárlóközpont stb

és az egyetem is nagyon jó ott

diákmunka lehetőség az mindenütt egyformán jó

2011. febr. 2. 23:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Szeged: este ingyen úszhatsz ha van diákigazolványod. Koripálya van, és egyéb sportolási lehetőség is pl.: kajak-kenu.

Hök szakonként változó.

2011. febr. 3. 12:53
 8/8 anonim ***** válasza:

Szegeden nekem nem volt szimpatikus a TO, a város sem túlzottan...bár ott is vannak pozitívumok persze, és azért elismert egyetem...

A pécsi egyetem is elismert, kultúrális főváros is volt, de én már elég sok rossz véleményt is hallottam.

Nyíregyháza, Eger: fűsulik sem igazán elismertek és a városok is kisebbek...gondolom az egri várat már láttad és állatkertben is voltál már:-)

Szóval szerintem is Pécs, vagy még esetleg Szeged.

Amúgy a TO nem mindenütt rossz-most a Pannon Egyetemen vagyok, GTK és olyan kedves mindenki, hogy teljesen meg vagyok lepődve:-)

2011. febr. 3. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!