Osztálykirándulás, de hol?
Sziasztok!!
Szeretnék ötletek gyűjteni az osztálykiránduláshoz.2 napos kirándulásról lenne szó,június elején.8. osztályosok vagyunk és 2 napos kirándulásra szeretnénk menni.Ha tudtok légyszives mondjatok pár jó ötletet.Olyan helyre gondoltunk mint pl Debrecen,Balaton,Velence és ilyen fürdős helyek.Természetesen megfizethető áron,nem muszáj programnak lenni,mert azt amúgy is mi szeretnénk megszervezni.
A NORMÁLIS válaszokat előre is köszönöm!:)
Bogács
a szállás nagyon olcsó,van strand,mellette van Eger,lehet túrázni kicsit,kőkorszaki étteremben a pizza (meg a többi is) nagyon jó(jó áron van)
én először osztálykiránduláson voltam ott,azóta minden éven visszajárunk,most az osztálytalálkozót is oda szervezzük (és már legalisan ihatunk a borozókban,amiből egy teljes sor van,némelyikben élőzenével,némelyikben mással)
Zánka
Szerintem senkinek nem kell bemutatni, egy egész diákváros a Balaton mellett, mi sokszor voltunk ott, csak kellemes emlékünk van.
Fürdés a Balatonban, túra a Badacsonyba, közel van Tapolca, ott a Malom-tó gyönyörű, a tihanyi apátság illetve Balatonfüreden hatalmas kikötő és strand van, és ha megengedhetitek magatoknak, akkor az aquapark.
Füredről komppal átmenni Siófokra is csodálatos, de lehet akár fordítva is.
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!!:)
Utána fogok nézni!!És esetleg ha tudtok valami jó szálláshelyet az is jó lenne,de én is keresgélek majd:)
Sopron...mi ott voltunk 11.be,vannak látványosságok is, és nagyon szép a belváros,szerintem egyszer érdemes elmenni oda osztállyal.
Mi ebben a szállóban voltunk elszállásolva.
Vagy mi voltunk még Tokajban is,bár nektek azt nem ajánlanám,mert még csak 8. osztályosok vagytok,és bort nyilván nem kóstolhattok:)
Bogács jó hely, mi kétszer is voltunk középsulis osztállyal. Visegrád is jó hely, ott a vár, a palota, lehet bobozni...csak este 10 után semmi sincs nyitva...mármint boltok.
Vagy Balatonszemes, pillangó üdülő. jó hely(kosárpálya, focipálya, röpipálya, lehet sütögetni is), közel van a balaton, ingyenes a strand, és az üdülővel szemben van a világ legjobb pizzériája.
Gyomaendrőd...nagyon jó termálfürdő, és a körösparton lehet túrázni, ha nincs kiáradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!