Osztálykirándulás az erdőbe?
Én ilyen gólyatáborban voltam, és iszonyat jó volt. A plázacicáknak persze nem tetszett, de mindenki más szuperül érezte magát, pedig sátorban aludtunk, vizet tartályban hoztunk (csak ivásra), és egy hét alatt egyszer fürödtünk - egy bányatóban. :D
16/L
Mi is voltunk már így, csak ott az volt a különbség, hogy egy kis táborhelyen voltunk, voltak faházak meg minden, de csak aludni jártunk be :D
Rohadtjó volt. Őrizni kellett a tüzet.
Csak az volt gáz h én egy olyan csajjal őriztem, aki botokat gyűjtött, zseblámpával és a telefonján betárcsázta a 112-t. így ültünk ott 5-6.ig. :D Oszt nekem kellett fát dobálni a tűzre :D
De am rohadtjó volt, szerencsére kijöttek a fiúk és azzal szórakoztak, hogy üdítősflakonokat hajigáltak a tűzbe, amit mi messziről csodáltuk. Hiába, olyan érdekes az emebr, ahogy tönkreteszi az ózonréteget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!