Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ki volt mostanában a Hotel...

Ki volt mostanában a Hotel Karos Spa++++superior-ban?

Figyelt kérdés

Milyen volt?

Bocs 4 csillagos

2011. jan. 19. 20:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem mostanában voltam, hanem még tavaly tavasszal. Nem tudom, hogy neked mik a főbb elvárásaid egy wellness szállodával szemben, de elégedett leszel. Ételből akkor a választék, hogy nem tudsz mindenbe belekóstolni, és nem csak a mennyiségre helyezik a hangsúlyt, de a minőségre is.

A wellness rész is kielégít szerintem minden igényt. Vannak szaunák, gőz, jégverem is (bár az sajnos nem üzemelt, mikor ott voltunk), gyógyvizes medence, gyerekmedence, kül- és beltéri úszómedence, élményelemekkel felszerelt medence. Egy dolog, amit hiányoltam, az a szaunák környékéről a hidegvizes merülő, az jó lett volna, plána, h a jégverem mint már említettem,, nem működött.

Egyébként a szobák is ízlésesen berendezettek, tiszták.

Ha még van valami kérdésed, szívesen válaszolok.

2011. jan. 19. 21:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, tökéletesen megfelelt.
2011. jan. 19. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha valaki volt mostanában, megtenné, hgoy megírja a véleményét? Tripadvisoron nincs új vélemény, és azért elég vegyes dolgokat írtak. Mi hétközben mennénk 2 kisgyerekkel és kíváncsi lennék akkor milyen programok vannak nekik. Vagy csak hétvégén vannak, hétközben meg a játszóház és kész? Volt aki azt írta, hogy 30 gyerekre vigyázott 1 óvónő(?). Gondolom ilyenkor hétközben nincs 30 gyerek, de lehet, hogy óvónő sem.
2015. jan. 20. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!