Hova menjek egy hétre februárban?
Szia! Nem tudom, az országnak melyik felében laksz, deén az Őrséget ajánlom neked. Mi a nyáron voltunk ott, idén is oda megyünk. Mi Magyarszombatfán laktunk, ez a szlovén határtól 2 km-re van. 11 km-re van tőle Moravsek Toplice, az ott lévő thermálfürdő szerintem egyedülálló, több emeletes medencék... hihetetlen szuper. De közel van hozzá Lenti is, ott is nagyon klassz termálfürdő van.
[link] itt meg tudod nézni.
Kellemes pihenést:)))
Hegyvidék is megvan , meg árak is nagyon barátságosak:)))
Szia!
Ha mostanában leszel szabin, akkor az ország keleti felét ajánlom, ugyanis ezen a héten az ország keleti felében felmelegedés, tavaszi idő várható. Ajánlom Hajdúszoboszlót, és ha már ott vagy, a tőle 20 km-re lévő Debrecent is megnézheted. De nem tudom, hol laksz, lehet, hogy pont abban a térségben. Én is a Tiszántúlon lakom. A Dunántúlon ritkán járok, de ott szerintem Veszprém, vagy ahogy az előttem szóló mondta, az Őrség a jó választás. :) Remélem, segíthettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!