Hova menjek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Tudtok esetleg valami olyan helyet Magyarországon, ahova olcsón lehetne menni nyaralni? Olyan hely kéne ami szép, van strand, szuvenír boltok, valami állatos hely (nem muszáj de jó lenne )pl.állatkert, farm, állatsimogató és lehet várost nézni.2011. júl. 17. 16:33
2/9 A kérdező kommentje:
köszi:) Amúgy ott tudsz vmi olyan helyet ahol vannak állatok (ahogyan leírtam), és a strand az inkább élmény fürdő, gyógyfürdő esetleg csúszdapark?
2011. júl. 17. 16:58
3/9 anonim válasza:
Nem én vagyok az első válaszoló, de ismerem Győrt, tudok rá választ adni. Győrbe van állatkert és egy termálfürdő (ilyenkor nyáron meg ugye a strand csúszdával) :)
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :):)
2011. júl. 17. 17:44
6/9 A kérdező kommentje:
Azért még jöhetnek tippek, de az eddigieket is köszönöm és majd utána nézek.:)
2011. júl. 17. 17:45
7/9 anonim válasza:
Nyíregyháza. Sóstó részen van egy szép nagy tó, ahol lehet csónakázni, mellette a strand, élmény- és gyógyfürdő, illetve ott van az ország legszebb állatkertje is (nem rég lett felújítva). A belépők is barátságosak. A közelben vannak tanyák is, ahol lehet lovagolni. Jó a tömegközlekedés, mivel nagyváros tuti teli van nyári programokkal.
8/9 anonim válasza:
Eger. Ott elég sok látványosság van, szuvenír is van elég, van strand, és szálloda is, és szerintem elég hangulatos az egri vár környékén sétálgatni :)
9/9 A kérdező kommentje:
köszi:D
2011. júl. 19. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!