Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha Intercityre arcképessel,...

Ha Intercityre arcképessel, helyjegy nélkül szállok fe, akkor megbüntetnek?

Figyelt kérdés
Esetleg van-e arra lehetőség, hogy ha jön a kalauz, tőle veszem meg a helyjegyet 540 Ft-ért?
2010. nov. 29. 22:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Arra gondolsz sztem, hogy Pladány-Hszoboszló, Hszoboszló-Debrecen, Debrecen Nyegyháza között valóban 140Ft, de ha mondjuk 2 megállót megyünk, akkor már ismét 540Ft,
2010. dec. 1. 09:01
 12/14 anonim válasza:
Már nem azért, de akkor max. vegyél egy helyjegyet Pladány-Hszoboszló, és egy helyjegyet Hszoboszló-Debrecen között. Akkor az 140+140=280, ami kevesebb, mint 540. Am ha jól látom, akkor mostantól 360Ft, bármennyit utazol. :P
2010. dec. 15. 00:06
 13/14 anonim válasza:

Most néztem, hogy a 360Ft-os helyjegy csak kedden, szerdán és csütörtökön van. Amúgy meg a 140Ft-os helyjegyes részt meg lehet teljesen törölni, mivel az elvira szerint Pladány-Hszoboszló és Hszoboszló-Debrecen között ugyanúgy 540Ft a helyjegy. :p Szóval, ha olcsóbban akarsz utazni, mint 540Ft, akkor menj kedden, szerdán, vagy csütörtökön. XD

Amúgy gondolom sejthető, de előző hozzászóló voltam.

2010. dec. 15. 00:12
 14/14 anonim válasza:

1) Ha van rajta nem IC kocsi, átküld oda.

2) Ha nincs rajta IC kocsi, akkor megváltatja veled a helyjegyet (ezen a vonalon kedden, szerdán és csütörtökön 360 Ft, egyéb napokon 540 Ft), illetve 500 Ft helyszíni pótdíjat kell megfizetned.

3) 140 Ft meg hasonló kedvezményes árú jegyet esetleg InterPici-re tudsz venni.

4) Erkölcsi oldalról: én is ingyen utazok, úgyhogy legalább ezt a pár száz forintot ne sajnáld már az utazásra, lévén, hogy tényleg szolgáltatás jogosulatlan igénybevétele.

2011. márc. 1. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!