Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Lefoglalták a szilvesztert és...

Lefoglalták a szilvesztert és tegnap meg írták, hogy adjuk vissza a foglalót mert nem jönnek, ti visszaadnátok?

Figyelt kérdés
Igaz, hogy 30 nappal érkezés előtt vissza szoktuk adni és ha a 30 napban van a visszamondás akkor nem, de pont a 31. napon mondja vissza délután 4 kor ráadásul vasárnap. Elég sok vendéget elzavartunk már miattuk. Amúgy meg a foglalót nem is köteles az ember visszaadni csak az előleget nem?
2010. nov. 29. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Add vissza, mert simán kitudod még adni, akármit is akarsz kiadni...,szilveszterig. Örülj neki, hogy időben szóltak. És amúgy is, ha megállapodás szerint visszajár a pénz, nincs sok lehetőséged. Csak azért, mert mérges vagy rájuk, nem tarthatod vissza a pénzt.
2010. nov. 29. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Na, hogy döntöttél kérdező? Mi lett?
2010. nov. 30. 13:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Ha ki tudom adni akkor visszaadom, ha nem akkor nem. Nekem nagyobb veszteségem van mint a vendégnek.
2010. nov. 30. 19:58
 14/16 anonim ***** válasza:
Végül is így is korrekt! :) Hát sok sikert a kiadáshoz! :) (Hol van amúgy, és hány személyes, van linked? Baráti társasággal mi szoktunk járni, de most nem szilveszterre nézem, mert arra már van programunk) :)
2010. nov. 30. 23:04
 15/16 anonim ***** válasza:
engem is érdekelne a kérdés tárgya, mert mi is most tervezzük a szilvesztert
2010. dec. 1. 02:41
 16/16 anonim válasza:
engem is érdekelne a hely, még nem tudjuk hol szilveszterezzünk...ha Győr környékén van, kérlek írj!
2010. dec. 27. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!