Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ajánlanátok egy jó kis helyet...

Ajánlanátok egy jó kis helyet Bécsben, ahol a párommal eltölthetnénk a Szilvesztert?

Figyelt kérdés
A barátom osztrák, ott él Bécsben, és ott az a szokás, hogy felmennek egy magas hegyre, és ott tüzijátékokat lőnek fel...tavaly már ezt átéltem, és nem akarom idén is!! Nagyon fáztam, hideg volt, és még koccintani sem tudtunk, mert oda ugye kocsival mentünk, és nem ihatott a párom, igy én sem ittam...szóval egy nagy katasztrófa volt. Most mondtam neki, hogy találjon egy olyan helyet, ami meleg, és felvehetem a gyönyörű fekete kisestélyimet!! De nem bizom benne, igy muszáj hogy én érdeklődjem. Hátha nektek van valami ötletetek, vagy már voltatok valahol ott, és bevállt. Lécike irjatok!! Köszi!
2009. nov. 23. 19:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!