Budapesten kívül, melyik Magyarország legbarátságosabb települése?
Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 09:35
1/23 anonim válasza:
Szeged vagy Pécs,de Budapest a legbarátságtalanabb.
2/23 anonim válasza:
Győr, Pécs, Sopron. Bár budapesti vagyok, Budapestet nem nevezném "legbarátságosabbnak"...
3/23 anonim válasza:
Budapest egy kicsit sem barátságos. Amúgy szerintem is Szeged.
4/23 anonim válasza:
nem hinnem, hogy Budapest a legbaratsagosabb, ha igy van az eleg baj. pl szerintem a balaton menti kis telepulesek nagyon baratsagosak. olyan szep minden es tiszta. ezt pestikent nagyra tudom ertekelni.
5/23 anonim válasza:
munkámból kifolyólag sok helyen jártam, s szerintem egyértelműen Gyöngyös
7/23 anonim válasza:
Balaton part!!! Nyugodt, ugyanakkor nyáron élet is van de nem az mint pesten, hogy halál félelmed van!!! Legjobb!
8/23 anonim válasza:
Fehérvár! azért mert nappal tele van csövessel meg cigókkal a belváros, aztán sehol egy rendőr... este meg egyedül nem érdemes kimenni az utcára csak ha bátor vagy! egy ősfehérvári 23/f szóval költözz ide! :D
9/23 anonim válasza:
Egyértelmüen azok a települések ahol a legkevesebb a roma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!