Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Budapesten kívül, melyik...

Budapesten kívül, melyik magyarországi város tetszik nektek a legjobban?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 21:23
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
heviz
2010. dec. 2. 01:45
 22/29 anonim ***** válasza:

Tokaj, Kecskemét, és ha így halad tovább ahogy most akkor Szolnok is bele fog esni ebbe a kategóriába.

Kecskemét: Szolnoki vagyok, még is azt kell mondjam, hogy a Pest utáni nagyvárosok közül Kecskemét tetszik legjobban. Szép a főtere, barátságosak az emberek, hangulatos egy város.

Szolnok: Világéletemben egy komcsi betonrengetegenk tartottam, sosem tetszett, viszont be kell látnom, hogy az utóbbi időben szépül, és az előbbi negatív véleményét megpróbálja levetkőzni. (épül most egy szép híd, ízlésesen van a karácsonyi főtér is megcsinálva, személyszerint tetszik az új régi szolnok rendezvény is...) hoz újakat, és fejlődni akar.

Tokaj: godnolom én senkinek nem kell bemutatni. Szép és még a boruk is jó :) Magyarországon ő a favorit. (meg nekem Pest is nagyon tetszik)

2010. dec. 2. 10:07
 23/29 anonim ***** válasza:
51%
Tatai vagyok.Ez egy cigány város,este lépten nyomon belédkötnek a cigók.Az biztos,hogy szép tallán a legszebb,de bas.hatjuk,mikor nemlehet élvezni a város látványosságait.(most erre biztos sokan mondják,hogy én is voltam ott semmi atrocitás nem ért)mert jókor voltál jó helyen.
2010. dec. 2. 12:47
 24/29 anonim válasza:

pff nekem egyik se. pest a legjobb :D

én a "nagyvárosokat" szeretem

2010. dec. 3. 16:28
 25/29 bénabéla11 ***** válasza:

nagyváros mi?!:D

Gyula az egyik legjobb kisváros az országban!

2010. dec. 4. 01:49
 26/29 anonim válasza:
Csodálkozom, hogy Veszprémet még senki sem irta eddig. Egyetemi város tele fiatallal, gyönyörű óvárossal, hegyekkel-völgyekkel, vadasparkkal. Székesfehérvár, Sopron is gyönyörű, de első Veszprém
2010. dec. 7. 16:07
 27/29 anonim válasza:
Kolozsvár
2010. dec. 11. 19:02
 28/29 anonim válasza:
Ócsa
2010. dec. 14. 13:21
 29/29 anonim válasza:
szombathely
2010. dec. 23. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!