Budapesten kívül, melyik magyarországi város tetszik nektek a legjobban?
Tokaj, Kecskemét, és ha így halad tovább ahogy most akkor Szolnok is bele fog esni ebbe a kategóriába.
Kecskemét: Szolnoki vagyok, még is azt kell mondjam, hogy a Pest utáni nagyvárosok közül Kecskemét tetszik legjobban. Szép a főtere, barátságosak az emberek, hangulatos egy város.
Szolnok: Világéletemben egy komcsi betonrengetegenk tartottam, sosem tetszett, viszont be kell látnom, hogy az utóbbi időben szépül, és az előbbi negatív véleményét megpróbálja levetkőzni. (épül most egy szép híd, ízlésesen van a karácsonyi főtér is megcsinálva, személyszerint tetszik az új régi szolnok rendezvény is...) hoz újakat, és fejlődni akar.
Tokaj: godnolom én senkinek nem kell bemutatni. Szép és még a boruk is jó :) Magyarországon ő a favorit. (meg nekem Pest is nagyon tetszik)
pff nekem egyik se. pest a legjobb :D
én a "nagyvárosokat" szeretem
nagyváros mi?!:D
Gyula az egyik legjobb kisváros az országban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!