Budapestet leszámítva, melyik Magyarország legbefolyásosabb települése és miért?
Szob. Ott folyik be a Duna,...ergo befolyásos.
Vagy nem erre gondoltál??? Akkor miben kellene befolyásosnak lennie?
Budaörs, Magyarország leggazdagabb települése
A Pest megyei városban napról–napra nő a lakosság száma, jelenleg 25 ezren élnek itt. Népszerűsége az emberek körében nagyban köszönhető Budapest közelségének.
Hévíz valóban néhány évvel ezelőttig vezette a leggazdagabb magyar városok listáját.
De itt is észre lehetett venni a válság hatásait.
Tavaly télen volt olyan utca Hévízen, ahol minden 3. ház eladó volt!
Pénteken beszélgettem egy hévízi ingatlanossal erről.
Meglepetésemre azt mondta, hogy igaz, hogy cserélődik le a hévízi ingatlan tulajok állománya (fiatalodik), de az eladási árak nem mentek lejjebb!
Azért ez érdekes...
Egyébként én is Fecsútra szavaznék.
A fociban rengeteg pénz van, és Felcsúton nőnek fel végre olyan játékosaink, hogy hamarosan pironkodás nélkül végig tudunk nézni egy nemzetközi-magyar meccset.
És persze az Orbán támogatás miatt is ott a pont.
Az pedig, hogy Budapest kerületenként lett vizsgálva keresetek szempontjából, szerintem az nem fair.
Mindenki tudja, hogy Pesten lehet a legtöbbet keresni.
Budapesten KÍVÜL!
Azt én is tudom, hogy Budapest a legbefolyásosabb, de engem nem ez érdekel, hanem az esetleges második, harmadik.
Akkor PÉCS
Nagyot fejlődött a többihez képest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!