Ha kapnál ajándékba négy nap nyaralást, mit választanál? Balaton vagy Erdély?
Figyelt kérdés
Facebook-on láttam ezt a kérdést, kíváncsi vagyok, ti mit választanátok!márc. 22. 19:57
2/32 anonim 

válasza:

Egyértelműen Erdély, akkor is, ha 4 nap oda nagyon kevés.
3/32 anonim 

válasza:

Melyik része a Balatonnak és melyik része Erdélynek?
Amúgy 4 napért inkább a Balatont választanám. Hozzánk lényegesen közelebb van, és nem szívesen utaznék majdnem egy teljes napot oda és utána vissza 4 napért.. Pláne úgy, hogy voltam már Erdélyben vagy 8-szor.
4/32 anonim 

válasza:

Egyiket sem. Inkább akkor a horvát tengerpart. 😊
5/32 anonim 

válasza:

Milyen nyaralást? Én szabhatom magamnak személyre? Mert ha egyiket sem, hanem valami buszos utazás jellegű, köfelező programos izé, akkor Balaton, legalább közelebb van, jobban elviselem. Ha teljesen szabad, akkor meg Erdély, mert túrázós nyaralát csinálnék, még ha csak 2 teljes napot jelentene is innen 4 nap.
6/32 anonim 

válasza:

Ha csak ez a két opció van akkor inkább itthon maradok.
8/32 anonim 

válasza:

Balaton. Erdélybe csak az oda-vissza út 2 nap, Balatonra max. 4óra
9/32 anonim 

válasza:

Erdélybe ez kicsit karcsú, mert messze van és sokat elvesz az utazás. De mondjuk nekem a Bihar-hegység még pont kimaradt, arra talán elég lehet.
10/32 anonim 

válasza:

Bár még nem voltam külföldön nyaralni, mégis inkább a Balaton. Az északi part tőlünk 1 óra, szóval hamar lejutnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!