Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha kapnál ajándékba négy nap...

Ha kapnál ajándékba négy nap nyaralást, mit választanál? Balaton vagy Erdély?

Figyelt kérdés
Facebook-on láttam ezt a kérdést, kíváncsi vagyok, ti mit választanátok!

márc. 22. 19:57
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
89%
Egyiket sem.
márc. 22. 20:03
 2/32 anonim ***** válasza:
55%
Egyértelműen Erdély, akkor is, ha 4 nap oda nagyon kevés.
márc. 22. 20:05
 3/32 anonim ***** válasza:
93%

Melyik része a Balatonnak és melyik része Erdélynek?

Amúgy 4 napért inkább a Balatont választanám. Hozzánk lényegesen közelebb van, és nem szívesen utaznék majdnem egy teljes napot oda és utána vissza 4 napért.. Pláne úgy, hogy voltam már Erdélyben vagy 8-szor.

márc. 22. 20:09
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem. Inkább akkor a horvát tengerpart. 😊
márc. 22. 20:50
 5/32 anonim ***** válasza:
100%
Milyen nyaralást? Én szabhatom magamnak személyre? Mert ha egyiket sem, hanem valami buszos utazás jellegű, köfelező programos izé, akkor Balaton, legalább közelebb van, jobban elviselem. Ha teljesen szabad, akkor meg Erdély, mert túrázós nyaralát csinálnék, még ha csak 2 teljes napot jelentene is innen 4 nap.
márc. 22. 21:19
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez a két opció van akkor inkább itthon maradok.
márc. 22. 21:54
 7/32 anonim ***** válasza:
22%
Mindenképp Erdély.
márc. 22. 22:12
 8/32 anonim ***** válasza:
95%
Balaton. Erdélybe csak az oda-vissza út 2 nap, Balatonra max. 4óra
márc. 22. 22:56
 9/32 anonim ***** válasza:
94%
Erdélybe ez kicsit karcsú, mert messze van és sokat elvesz az utazás. De mondjuk nekem a Bihar-hegység még pont kimaradt, arra talán elég lehet.
márc. 22. 23:47
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Bár még nem voltam külföldön nyaralni, mégis inkább a Balaton. Az északi part tőlünk 1 óra, szóval hamar lejutnék.
márc. 23. 00:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.