Melyiket választanátok szülinapra?
Figyelt kérdés
Jogsi vagy pénz?
Pénzből több mint valószínű, hogy Sound lenne, és maradna kb 60-70k (olcsóbban szerzek mindent).
Persze mind a kettő jó lenne, de örülök, hogy egyáltalán valamelyiket megkapom :D
2015. jún. 30. 20:18
3/10 anonim válasza:
Jogsi + vezetéstechnikai tréning.
4/10 anonim válasza:
Azért egy jogosítvánnyal kicsit többre mész, mint egy ócska fesztivállal. :D
5/10 HSz76 válasza:
Hány éves is vagy? Családban van autó?
Ha nem tudsz vezetni évekig, akkor felesleges a jogsi még.
6/10 A kérdező kommentje:
Van autó, és 18 vagyok :)
Heti 1-2x biztos el tudnám kérni.
2015. júl. 1. 10:09
7/10 anonim válasza:
en a soundot valasztanam. vezetni raerek egesz eletemben meg, de most vagyok fiatal , 10 ev mulva mar semmi keresni valom nem lesz egy fesztivalon sem :)
9/10 anonim válasza:
Szerintem a jogsit válaszd mert a jogsi ha nem csinálsz valami hülyeséget akkor az egy életre szól, és ha most szerzel jogsit akkor a következő zenei fesztiválra már te mehetsz autóval, egyedül.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Végül a jogsi mellett döntöttem, majd jövőre lemegyek Soundra.
Sőt mi több, a Sziget itt van tőlem egy köpésre, lehet kimegyek 1 napra, annyim nekem is van :D
2015. júl. 1. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!