18. szülinapra melyik piát?
Barátnőmnek szeretnék 18. szülinapjára venni piát, és Jack Danielsre gondoltunk, de nem biztos hogy azt szeretné. De mindeképp olyat akarok amit még nem ivott.
Esetleg a Martini csajosabb,de az nem annyira különleges. És szerintem a Jack Danielsen jobban meglepődne. Szerintetek?
Nem tudjuk mit ivott már, sem hogy mit szeretett azok közül.
Ha whiskeyben kezdtél gondolkodni, de nem vagy biztos, kompromisszumként tudnám ajánlani hogy adj valamilyen cherry brandyt.
Szerintem hasonló ízű, de sokkal csajosabb (kérj 2cl-t kocsmában ha nem ismered).
Whiskyt nem szeretik annyian mint gondolnád elég erős íze van én nekem pl pálinka jobban csúszik mint a whisky. Én a hubertust ,jägert,royal vodka,metaxat ajánlom. (Gyógynövényeseknek-első3-számomra jobb az utóízük).De ha nembírja az erősebbek ízét akk.vmi csajosat válassz vmi pink rosét például
19L
Baileys.
Moet pezsgő.
Mindegy csak üssön,hogy utána meglehessen cuccolni. :)
3. válaszoló elég sokmindent és bírja az erősebbeket is.
6. nem mérgezem én, akkor issza meg, amikor akarja,felőlem tartogathatja is!
8. válaszoló, félreértettél, nem a pasija vagyok,hanem a barátnője :D
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!