Megyebérlettel ha minden megyére előre megveszem végigutazhatok több megyén is ?
Figyelt kérdés
Utazom 250km re úgy hogy közben 3 megyén keresztülutazok.ha megveszem a megyei napijegyet minden megyébe akkor az jó lesz?ma 10:23
1/3 anonim 

válasza:

Szomszédos megyéken átutazhatsz, ha mindkettőre van érvényes napijegyed/bérleted. De 5 megyétől jobban megéri az országos napijegy, bérletnél pedig már 2 megyénél az országbérlet.
2/3 anonim 

válasza:

Három megyére még mindig olcsóbb a napi vármegyebérlet mert az csak 3000 Ft országos még 5000ft.
De egyébként igen átuzazhatsz minden további nélkül.
3/3 anonim 

válasza:

Pont így utaztam nemrég Debrecenbe (az IR-en). Pest Vármegyebérlet van, mellé vettem egy Jász-Nagykum-Szolnok és egy Hajdú-Bihar Vármegye24-et, ami így 1998 Ft volt csak. A menetjegy ugyanerre a vonatra 3950 Ft lett volna, így közel féláron utaztam. Sőt még Debrecenben felszállhattam a Hajdúsámson felé közlekedő Volánbuszra városon belüli utazásra a Hajdú-Bihar Vármegye24-el kvázi ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!