Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Más is elszokott arról feledke...

Más is elszokott arról feledkezni hogy Tolna vármegye létezik, köszönhetően annak hogy nincs ott semmi érdekes, szinte senki se lakik ott, emiatt pedig Magyarország legérdektelenebb része?

Figyelt kérdés
Szerintem a Tolna megyét emiatt felkéne osztani Somogy, Baranya, és Fejér között. Így a mostani tolnaiak érdekes megyékben élhetnének végre.

tegnap 21:26
A kérdező szavazást indított:
Igen, elszoktam feledkezni Tolna vármegye létezéséről
Nem, nem szoktam elfeledkezni Tolna vármegye létezéséről
9 szavazat
 1/5 anonim válasza:
79%
Miért nincs ott semmi? Vannak ott is emberek, állatok, faluk városok. Hegyek völgyek. Minek kellene még lenni?
tegnap 21:28
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Nem azt mondtam hogy nincs ott semmi, hanem hogy nincs ott semmi érdekes. Olyan egész Tolna mintha össze lennének egy helyre gyűjtve Magyarország legjellegtelenebb helyszínei.
tegnap 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Pl. a paksi atomerőmű is ott van!

Emellett kiváló bortermő vidék.

A Gemenci dámszarvasokról nem is beszélve.

Kérdező, inkább téged kéne felosztani egy hímiversejtre és egy petesejtre. Egy hülye kérdéssel kevesebbet olvasnánk itt.

tegnap 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Már elszoktam attól, hogy valaki ennyire nem tud magyarul.

* Más is el szokott arról feledkezni, hogy...

* fel kéne osztani

ma 02:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Érdekes. Nem mintha wikipédia nélkül nem tudnám, mi minden van ott, de belepillantottam. Egész sok semmi látnivalót ír. Igaz lagunák, piramidok, 3-4000 méteres hegyek nincsenek.
ma 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!