Székesfehérváriak! Szerettek ott élni, vagy inkább elköltöznétek más városba mint pl Győr, vagy Budapest? Unalmas, vagy pont, hogy jó Fehérváron?
Budapestre nem igazán költöznék, inkább a "legjobb" megyeszékhelybe, ami eléggé leszűkül Győrre és Székesfehérvárra.
Győrről tudom, hogy iparilag és gazdaságilag fejlettebb. Fiatalok számára pezsgőbb élet, míg Szekesfehérvár sem rossz iparilag és gazdaságilag, de inkább a 30, 40+-osoknak jobb, akik már nem szórakoznak annyit.
Nekem egyébként Székesfehérvár eddig szimpatikusabb, már csak amiatt is, hogy Pesthez is közelebb van, meg a Balatonhoz is, illetve hallottam, hogy Győr új polgármestere egy rémálom, és habár Székesfehérváré sem egy csoda, de (sajnos) nincs jobb alternatívája.
Leginkább székesfehérváriakat kérdeznék arról, hogy milyen itt élni? Ha szórakozni akartok, megoldjátok itt is, vagy inkább átmentek máshova?
Én szerettem ott élni. Még akár munka után is le tudtam ugrani akarattyára, vagy Füred sem volt megterhelő.
BP sincs annyira messze, már amikor oda jártam dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!