Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szépasszonyvölgyben vannak...

Szépasszonyvölgyben vannak olyan borászatok, ahova be lehet menni kutyával bort kóstolni? (A kutya nem inna)

Figyelt kérdés
dec. 17. 08:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Pl., hogy az ura nagy „barlangrajongó”, a kapás lányokat járja végig. De úgy, hogy ha a tévé felvenné, akkor csak sípolás lenne, még kötőszavakat sem lehetne meghagyni. De üde színfoltja a helynek, és a bora tényleg jó.

A völgy felső végében a Sándor pincészet (ha jól értettem) a fiáé. Legalábbis rokonok.

dec. 22. 10:30
 22/23 A kérdező kommentje:
Aha, értem, szívesen visszamennék még, de sajnos nagyon messze lakunk tőlük, (Mosonmagyaróvár) így szinte biztos, hogy csak egyszeri alkalom volt. Bánom, hogy nem vettem több bort tőle… Tényleg nagyon finomak.
dec. 22. 18:45
 23/23 anonim ***** válasza:
18%
A szépasszonyvölgy borai a turistáknak vannak. A jó borok Egerben máshol találhatóak
dec. 22. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!