Szépasszonyvölgyben vannak olyan borászatok, ahova be lehet menni kutyával bort kóstolni? (A kutya nem inna)
Figyelt kérdés
dec. 17. 08:38
11/23 anonim válasza:
Akkor már nincsenek is nyitva. És a fele hely olyan, hogy nincs is hova bemenni.
12/23 A kérdező kommentje:
De elvileg a nyitvatartási idejük 20-22 óráig tart.
dec. 17. 22:00
13/23 anonim válasza:
Télen este 8kor Eger döglött hely. A helyek nagyon nagy része zárva van. Szerintem egyébként beengedik a kutyát, főleg ha nincs konyhájuk. Meg kell kérdezni, kedves népek lakják ezt a helyet.
14/23 A kérdező kommentje:
Na majd kiderül. Nem bánom, ha nincs nyüzsgés, csak bort akarok kóstolni.
dec. 18. 11:28
15/23 anonim válasza:
Nézd meg google térképen, fent vannak a pincék. A legtöbb korán zár.
16/23 anonim válasza:
van whiskey kóstolós hely is. Oda biztos be lehet vinni a kutyát, bármeddig maradhatok, csak ti lesztek és rendes a személyzet, de nagynagyon sokba fog kerülni:)
17/23 A kérdező kommentje:
Két pincéig jutottunk el, mind a kettő kutyabarát volt. Kóstoltam is és vettem is bort. 6-os pincében egy néni nagyon finom édes fehérbort ajánlott, amit megvettem, és még aznap el is fogyott.
dec. 21. 09:48
18/23 anonim válasza:
(tintás) Valika még él? Most is csúnyán beszélt?
19/23 anonim válasza:
Bakker, fogalmam sem volt, melyik a hatos pince, de imádom azt a nénit. :D Mi nyáron voltunk fent, most így térképet megnézve kettővel odébb a 4-esben ültünk (ott is isteni a fehérbor!), a néninek épp aszfaltozták a belépőjét, így nem volt nyitva, de hát olyan műsort levágott ott, ahogy pörölt a munkásaival, hogy dőltünk a nevetéstől. :)
20/23 A kérdező kommentje:
Mi volt a konkrét szituáció? Miket mondott? :D
dec. 22. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!