Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Szeptember 1-jén (szombat)...

Szeptember 1-jén (szombat) szerintetek sokan mennek még a Balatonra? Vagy jönnek aznap haza?

Figyelt kérdés

aug. 27. 06:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Mi is akkor (vagy szombaton) tervezünk hazajönni vonattal, de még nem döntöttük el. Mérdeztem a MÁV-os pénztárost, hogy mennyire esélyes, hogy lenaradunk a vonatról, ha nem veszünk időben jegyet, azt mondta, hogy szinte 0, tehát szerintem nem sokan :)

(Bár ez nyilván csak a vonat, olyanok lehetnek többen, akik kocsival ugranak le még egy pár napra hirtelen ötlettől vezérelve, hogy kihasználják a nyár utolsó napjait, de gondolom ők sem tömegével indulnak neki.)

aug. 27. 07:11
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Szeptember 1. az vasárnap.
aug. 27. 07:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Azta, köszi, a férjem benézte a dátumot én meg nem néztem a naptárat. Szombatról lenne szó.
aug. 27. 07:41
 4/12 anonim ***** válasza:
41%
Mivel egész héten kánikula van még mindig, így szerintem kicsit többen mint más években.
aug. 27. 10:53
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Ilyenkor még sokan mennek, sőt még szeptember elején is. Az M7-es mentén élők meg szívnak miattuk, meg azok, akik dolgozni mennek oda, de a zsúfolt vonat miatt ez kényelmetlen... Pedig kedves nyaralók, ha nem mennénk oda dolgozni, ki szolgál ki titeket amíg a lábatok lógatjátok? Ebbe is bele kellene gondolni.
aug. 27. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
28%
A nyaralok csupan a szabadsagukat veszik ki, amit te is kiveszel valamikor, vagy pedig nyugdijasok! Miert ez az irigyseg?
aug. 27. 11:32
 7/12 anonim ***** válasza:
13%
Kedves kérdező! Nem ismered naptárt? 2024-ben szeptember 1-e vasárnapra esik és nem szombatra!
aug. 27. 12:04
 8/12 A kérdező kommentje:
5.😁 Azt ugye tudod, hogyha nincsenek nyaralók, akkor kb nincsen kit kiszolgálni és kereshetsz más munkát? Üljön otthon mindenki, mert neked sz*r? Szerinted nyaralólént jó érzés megkeseredett kereskedelemben dolgozókat látni? Mind2 oldalon sok a bunkó, de menj tanulj pl informatikát, kerüld az embereket és lógasd te is a lábad...
aug. 27. 12:24
 9/12 anonim ***** válasza:
41%

Mivel szép időt mondanak valószínű sokan lesznek.

Ilyenkor indul be a hétvégi turizmus.

aug. 27. 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
19%
Nem, a sulikezdés miatt a gyerekes családokat kivonhatod, így marad az idős korosztály, de már tegnap délután is akkora pangás volt a strandon (itt vagyok Balatonfüreden), hogy döbbenten néztem, mert nem számítottam rá. Napról-napra kevesebben vannak, biztos, hogy nem lesz nagy forgalom.
aug. 28. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!