Augusztus huszadikai ízek utcájában miért vannak ilyen horror árak? 4 dl limonádé (melegen) 1800 Ft, fél liter ásványvíz 900 Ft, egytálétel 6000FT
Figyelt kérdés
#ízek utcája
aug. 19. 22:24
1/31 anonim válasza:
Lassan igaz lesz, hogy két koktél negyvenkétezer.
2/31 anonim válasza:
Valszeg sok az ember, magasak a bérleti díjak.
Igazándiból nagyobb talány, hogy ha valakinek ez sok meg drága, akkor MINEK MÉSZ ODA!??
Nem kell, senki sem kötelez rá... lehet olcsóbb helyekre is menni. Pl lidl
3/31 anonim válasza:
#2 Sok sikert a Lidlbe menni holnap. Én a Burger Kingbe fogok, az még normális árú és nem drágább annak ellenére, hogy dupla bért kapnak a dolgozók.
5/31 A kérdező kommentje:
2-es azért megyek oda mert sétálok körülnézünk.
3-as nem tudok a Lild-be menni mert az ma (aug.20) zárva van.
aug. 20. 07:05
6/31 anonim válasza:
Légy üdvözölve a fejlett világban felfelé kapaszkodni vágyó világvárosban
7/31 anonim válasza:
Mindenképpen irreális. Nem lehet olyan bérleti díj és munkabér, ami ezt indokolja. Kevesebb árral több vevő is lenne és konkrétan megtérülne, de ez soha nem jut eszükbe.
8/31 A kérdező kommentje:
Magyarország NEM a magyaroké! Főleg az ízek utcájában! De Máshol sem.
aug. 20. 11:38
9/31 anonim válasza:
Ezek a büdös kapitalisták! Mennyivel jobb volt amikor 3,60 volt a kenyér. Én már egyébként tudom is a megoldást. Nem is értem, hogy eddig ezt más nem találta még ki:
Vegyük el azoktól, akiknek van és adjuk oda azoknak, akiknek nincs.
Szigorúan az igazságosság nevében, kicsit durvulni lehet.
10/31 A kérdező kommentje:
Hát amikor 3'60 volt a kenyér szinte mindenki meg tudta venni.
Most már egy kiló kenyér megvasárlása is komoly nehézséget okoz sok magyarnak.
aug. 20. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!