Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A Nagymarosi Julianus-kilátóho...

A Nagymarosi Julianus-kilátóhoz mennyire megterhelő felgyalogolni?

Figyelt kérdés
júl. 20. 09:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Sokkal könnyebb, mint a Vadálló-kövekhez, pláne ha egészséges vagy, és nincs túl meleg.
júl. 20. 10:10
 2/5 anonim ***** válasza:

De joval nehezebb mint vegigsetalni a vaci Duna-parton. Bar nem tudom az ilyen osszehasonlitasoknak mi ertelme van.

Ha ez lesz az elso alkalom, hogy iden turazol, akkor lehet meg kell majd allnod pihenni ut kozben. Ha szoktal turazni, akkor is lehet lesz egy ket megeroltetobb resz.

Alapvetoen azert teljesitheto barkinek. A terep altalaban jo, a kilato kozvetlen kozeletol eltekintve jol jarhato foldut van. A kilato kozeleben eleg meredek es viszonylag keves a kapaszkodo. De ahogy az elso mondta, nem annyira durva mint a Duna tul oldalan a vadallo kovek. Nagymaros fele a kek utat javaslom, a sargan elofirdulnak sziklas reszek.

júl. 20. 10:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Az út kb háromnegyedéig egész baráti de a vége az eléggé meredek. Ha nem szoktál hegyet mászni lehet káromkodni fogsz közben. :) De ha gyakorlott túrázó vagy akkor nem nagy dolog.
júl. 20. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:
A Vadálló-köveknél Magyarországon minden könnyebb...
júl. 21. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt mondanám, hogy közepesen nehéz mindeni irányból. Ott nagyon nem mindegy például, hogy van-e sár és merre akar az ember visszamenni. Kifogtam olyat, hogy hosszú száraz idő után is sár volt és nem tudtam tervem szerint lemenni.
júl. 21. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!