Vonat helyjegy foglalással kapcsolatban ki tud segíteni?
Próbálom érthetően felvázolni a helyzetet.
Nagykanizsáról szeretnénk vonattal Siófokra menni. A helyjegy foglalásig elértem és itt kéne segítség (akár MÁV-dolgozó ha van itt, vagy aki jártas ebben). Szóval előttem van a vasúti kocsik képe (egy 1.osztályú és kettő 2. osztályú kocsiba lehet helyjegyet venni).
[ : : : ] - [ : : : ] - [ : : : ]
2.o. 2.o. 1.o. így helyezkednek el a képen.
Úgy szeretném a helyjegyeket foglalni hogy menetirány szerinti BAL oldalra, hogy a kislányunk tudja nézni végig a Balatont és ne a másik oldalon a pusztát és az autópályát kelljen nézni egész úton.
Szóval ha valaki jártas benne, hogy általában az első osztályú kocsit kapcsolják előre a mozdony mögé és utána jönnek a másod osztályúak? Akkor ugye evidens a menetirány, akkor tudom melyik oldalon foglaljak.
Viszont ha nem így kapcsolják sorba, hanem fordítva akkor ugye a másik lesz a számomra kellő oldal és akkor oda kell foglalnom.
Remélem nagyjából érthető :)
Szóval ezt meg lehet tudni valahogy az applikációban hogy melyik lesz a menetirány, hogy hova foglaljak?
Például itt meg tudod nézni a konkrét vonatösszeállítást:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!