A Margit-szigeten van olyan hely, ahol padok vannak asztallal, ahol tudunk mondjuk piknikezni, kártyázni?
Figyelt kérdés
Olyan hely, ahol nem kell fizetni, tehát nem étterem, és nem a földön ülve lehetünk, hanem rendesen ülve pl. faasztalnál?
Ha nincs, akkor tudnátok esetleg ilyen helyet mondani Budapesten? Nem szeretnénk sütögetni vagy bográcsolni, csak kiülni beszélgetni, vinni magunkkal nasit, játszani. Négyen mennénk barátnők. Köszönöm szépen.
jún. 11. 13:58
1/6 anonim válasza:
Huu ez engem is érdekelne, meg ha lenne ott mosdó, én egyik baratnom 18ik szulinapi buliját szeretném ott tartani, megrendezni, és jó lenme ha lenne 0-24 ingyenes mosdó is.
2/6 A kérdező kommentje:
Mosdó szerintem van, max fizetős.
jún. 11. 14:23
3/6 anonim válasza:
Mosdó van, pár éve azt hiszem 200 forint volt, vagy becsületkasszás, már nem is tudom.
4/6 anonim válasza:
Az Olimpia parkban biztosan vannak asztalok padokkal, és mosdó is.
5/6 anonim válasza:
Én elég sokat járok kint a szigeten de ilyenre nem emlékszem sehol sem ott.
6/6 anonim válasza:
Nehez olyan helyet twlalni ahol nincs tele kutyaszarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!